Πώς η La Roche-Posay ενισχύει το εύθραυστο κουράγιο των ατόμων με καρκίνο

Μέσα στη γαλήνια ατμόσφαιρα του La Roche-Posay Thermal Center στη Γαλλία, ένα σύνολο ιατρικών θεραπειών και spa υποστηρίζει τα κουρασμένα σώματα και τις εξουθενωμένες ψυχές.

La Roche Posay La Roche-Posay Spa Center

Στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, όπου η ανθεκτικότητα και η ευθραυστότητα συνυπάρχουν, βρίσκεται το δύσκολο ταξίδι όσων άγγιξε ο καρκίνος. Είναι ένα μονοπάτι γεμάτο αβεβαιότητα, φόβο και στιγμές μεγάλης ευπάθειας. Μέσα σε αυτό το τοπίο, το La Roche-Posay Thermal Center αναδύεται ως καταφύγιο, προσφέροντας παρηγοριά, θεραπεία και υποστήριξη στους καρκινοπαθείς.

La Roche-Posay Spa Center
La Roche-Posay Spa Center

Στην καρδιά της πόλης La Roche-Posay της Γαλλίας, ενός τόπου όπου η φυσική ομορφιά συναντά τη θεραπεία, υπάρχει ένα ησυχαστήριο που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Εδώ, μέσα στην ήρεμη αγκαλιά της φύσης, ένα Δερματολογικό Ιαματικό Κέντρο, το νο1 της Ευρώπης, στέκεται ως "φάρος" συμπόνιας και υποστήριξης για όσους (μεταξύ άλλων σοβαρών παθήσεων) βιώνουν τον καρκίνο.

Στο Thermal Centre La Roche-Posay, άτομα που έχουν επιδράσεις στο δέρμα από τη θεραπεία του καρκίνου βρίσκουν λύσεις. Από το 2007, περισσότεροι από 20.000 ασθενείς έχουν βρεθεί εδώ. Μέσα από θεραπείες spa, μετά τον καρκίνο και τις θεραπείες του, ξεδιπλώνεται μια θεραπευτική προσέγγιση, ενισχύοντας τόσο τη σωματική όσο και τη συναισθηματική ανάκαμψή τους. 

λα ρος

Με έναν αρμονικό συνδυασμό ιατρικών θεραπειών, αναζωογονητικών εμπειριών spa και της μεταμορφωτικής τέχνης των μαθημάτων μακιγιάζ, το La Roche-Posay Thermal Center υποστηρίζει την υγεία και θρέφει τις ψυχές των ασθενών με καρκίνο, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό το επίπονο ταξίδι. Πρόσφατα, είχα τη χαρά να επισκεφτώ το διάσημο ιαματικό spa και βίωσα από κοντά την ήρεμη ατμόσφαιρα και τα φημισμένα οφέλη των ιαματικών νερών, τόσο προς το ευρύ κοινό, όσο και προς τους ασθενείς σοβαρών παθήσεων όπως είναι ο καρκίνος. 

Modifier_HD

Μια τρυφερή αγκαλιά θεραπείας

Η La Roche-Posay επεκτείνει τη φροντίδα της στους ογκολογικούς ασθενείς, αξιοποιώντας τη θεραπευτική δύναμη των φυσικών ιαματικών πηγών της. Εδώ, οι ειδικευμένοι θεραπευτές με το απαλό άγγιγμα των ιαματικών νερών και τις εξειδικευμένες θεραπείες, προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στην υγεία του δέρματος των ασθενών, ένα όργανο του σώματος που επηρεάζεται σημαντικά από τις θεραπείες. 

Modifier_HD

Οι ολοκληρωμένες θεραπείες, που εκτείνονται σε μια περίοδο τριών εβδομάδων και πραγματοποιούνται 6 ημέρες την εβδομάδα, περιλαμβάνουν bath therapies που βυθίζουν τους ασθενείς στη θεραπευτική αγκαλιά των ιαματικών νερών, χαρίζοντας αναζωογόνηση και ανανέωση.

Οι mist therapies ψεκάζουν απαλά το πρόσωπο, το σώμα ή τα άκρα, ενώ το υδρομασάζ κάνει τα μαγικά του, επαναφέροντας την ελαστικότητα στο δέρμα και προετοιμάζοντάς το για τα επόμενα στάδια θεραπείας και αποκατάστασης, μια κρίσιμη πτυχή για τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, για παράδειγμα. Μέσα σε αυτές τις προσεκτικά κατασκευασμένες θεραπείες, βρίσκεται η υπόσχεση της αποκατάστασης. 

Η απόλυτη χαλάρωση των Spa Therapies

Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων θεραπειών, οι ασθενείς αντιμετωπίζονται με απόλυτο σεβασμό και την προσοχή που τους αξίζει. Και η ψυχική τους ανάταση, αλλά και οι στιγμές χαλάρωσης, είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για την ηρεμία τους την περίοδο αυτή.

Modifier_HD

Με ατέλειωτες επιλογές στο spa, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υδρομασάζ της μεγάλης πισίνας, η οποία είναι γεμάτη με τα ιαματικά νερά, να μπουν στο τζακούζι, να απολαύσουν τη σάουνα ή και να χαλαρώσουν στον πολυτελή χώρο των άνετων σεζλόνγκ, απομακρύνοντας τις ανησυχίες και το άγχος που συνοδεύουν την πάλη με τον καρκίνο.

spa

Αποκάλυψη της εσωτερικής λάμψης

Σε έναν κόσμο που έχει εμμονή με την τελειότητα, όσοι έχουν σημάδια ή μάχονται με τον καρκίνο αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Οι σωματικές και συναισθηματικές ουλές μπορεί να επισκιάσουν την έμφυτη ομορφιά τους. Η εξειδικευμένη make up artist προσφέρει στους ασθενείς καθοδήγηση στην τέχνη της εφαρμογής προϊόντων La Roche-Posay, προσαρμοσμένα στις μοναδικές τους ανάγκες.

la roche

Με λεπτές πινελιές και ελάχιστη χρήση προϊόντος, δίνει ζωή σε ξεθωριασμένα χαρακτηριστικά, σβήνοντας απαλά τους αποχρωματισμούς, τις ουλές και την απουσία φρυδιών και βλεφαρίδων που προκαλούνται από τις θεραπείες του καρκίνου. Τα μεταμορφωτικά αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, καθώς τα πρόσωπα που κάποτε έφεραν το βάρος της ασθένειας, τώρα ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια, επαναφέροντας τα χαμόγελά τους και αναζωογονώντας την αυτοπεποίθησή τους! 

Διάβασε περισσότερα για τα προϊόντα της La Roche-Posay στο larocheposay.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i