Βαρύ πένθος για τη Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος σύντροφός της

Tι είναι η ALS από την οποία έπασχε o 57χρονος;

Σάντρα Μπούλοκ splashnews

Η Σάντρα Μπούλοκ βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της, καθώς ο 57χρονος σύντροφός της έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με την ALS (νόσο του κινητικού νευρώνα).

Ο φωτογράφος Μπράιαν Ράνταλ έδινε για 3 χρόνια τη μεγάλη μάχη για τη ζωή απέναντι στη νόσο ALS.

Η Σάντρα Μπούλοκ ήταν πάντα στο πλευρό του Ράνταλ στη μάχη του με την ALS και ήταν δίπλα του και στις τελευταίες του στιγμές.

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ, Γκεζίνε Μπούλοκ – Πράντο, αναφέρθηκε στο θάνατο του συντρόφου της διάσημης ηθοποιού από την ALS μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Instagram.

"Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς", έγραψε η αδελφή της ηθοποιού, Σάντρα Μπούλοκ σε μια ανάρτηση που δέσποζε η φωτογραφία του Μπράιαν Ράνταλ.

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε επίσης πως η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του 57χρονου φωτογράφου πριν από τον θάνατό του το Σάββατο (5.8.2023).

"Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι βρήκε τους καλύτερους ανθρώπους να τον φροντίζουν στο πρόσωπο της καταπληκτικής αδελφής μου και της ομάδας των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους", πρόσθεσε η Γκεζίνε Μπούλοκ – Πράντο και συμπλήρωσε: "Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν".

Η ανακοίνωση της οικογένειας του φωτογράφου

Η οικογένεια του συντρόφου της Sandra Bullock επιβεβαίωσε στην Page Six χθες Δευτέρα ότι ο 57χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ασθένεια ALS, η οποία προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i