"Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης"

Για 3η συνεχή χρονιά η Teleperformance Greece πραγματοποίησε δωρεά 1000 υπερήχων μαστού.

Πρόληψη iStock

O καρκίνος του μαστού είναι μια "μάχη" που επηρεάζει αμέτρητες ζωές. Η σημασία της πρόληψης στον αγώνα ενάντια σε αυτόν τον εχθρό δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι μια προληπτική προσέγγιση μπορεί να αποβεί πραγματικά σωτήρια και να ενισχύσει δραματικά τις πιθανότητες έγκαιρης ανίχνευσης, προσφέροντας μια ελπίδα για αποτελεσματική θεραπεία.

Στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση αποτελούν την ουσία της πρόληψης. Η δύναμη της γνώσης δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αναγνωρίζουν τους κινδύνους και τα ενδεικτικά συμπτώματα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται γρήγορα σε οποιεσδήποτε σχετικές αλλαγές στην υγεία και την εικόνα του μαστού τους και να αναζητούν έγκαιρη ιατρική καθοδήγηση.

Ως απόδειξη της συλλογικής δέσμευσης σε αυτόν τον σκοπό και με βάση το στρατηγικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της, η Teleperformance Greece προάγει τη σημασία της σωστής πληροφόρησης και της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Με το μήνυμα "Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης", η Teleperformance Greece "τρέχει" όλον τον Οκτώβριο μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ουσιαστικό αντίκτυπο τόσο στους 12.000+ υπαλλήλους της, όσο και στο ευρύ κοινό.

ars

Στο κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της Teleperformance Greece αντανακλάται η φιλοσοφία ολόκληρης της εταιρείας. Αλληλεγγύη, αλληλοκατανόηση, ενσυναίσθηση και στήριξη στον διπλανό, μέσα από καθημερινές πράξεις και συμβολικές κινήσεις, οι οποίες κάνουν τη διαφορά.

Pink_Athens

Έτσι, τον Οκτώβριο, τον μήνα που παραδοσιακά είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, η εταιρεία συμμετείχε για 6η συνεχή χρονιά στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Race for the Cure, ως Χορηγός Εθελοντών. Πρόκειται για έναν αγώνα - θεσμό που τιμά τους αγωνιστές της ζωής, μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας, δύναμης και ενότητας, και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους σε όσους μάχονται κατά της ασθένειας.

καρκίνου του μαστού

 

"Έχω βιώσει από πρώτο χέρι πώς ο καρκίνος του μαστού μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Η αδερφή της μητέρας μου έφυγε λόγω της ασθένειας πριν από 15 χρόνια, και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας. Ωστόσο, είχαμε και νικήτριες από αυτήν τη μάχη στο οικογενειακό μας περιβάλλον, μία από της οποίες ήταν η θεία της μητέρας μου, η οποία χρειάστηκε να κάνει ολική μαστεκτομή και εξακολουθεί να είναι μαζί μας σήμερα. Συνεπώς, η συμμετοχή μου στο φετινό Greece Race for the Cure μαζί με την Teleperformance σήμαινε για μένα περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω με λέξεις. Ήταν ένας φόρος τιμής στη δύναμη και την ανθεκτικότητα της οικογένειάς μου. Μια εμπειρία που διδάσκει σε όλους μας τη σημασία της ευαισθητοποίησης γύρω από τον καρκίνο του μαστού, της πρόληψης και της στήριξης όσων επηρεάζονται από αυτόν. Με την υποστήριξη της Teleperformance, δεν αγωνιζόμαστε απλώς για μια θεραπεία, αγωνιζόμαστε για την ελπίδα και ένα καλύτερο μέλλον", αναφέρει εργαζόμενη στην Teleperformance Greece μετά τη συμμετοχή της στο Race for the Cure.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου, VP of Operations-Support Functions στην            Teleperformance Greece μεταφέρει το δικό της μήνυμα γύρω από τη φετινή καμπάνια:

"Κάθε φορά που ξεκινάει ο Οκτώβριος, θυμάμαι τη σημασία που έχει η ευαισθητοποίηση γύρω από τον Καρκίνο του Μαστού. Ας δώσουμε όλοι μια υπόσχεση στον εαυτό μας για να πραγματοποιούμε τακτικούς ελέγχους και αυτοεξετάσεις. Το να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον έχοντας ως στόχο την προστασία της υγείας μας, έχει βαθύ νόημα για εμένα. Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν θετικό αντίκτυπο".

καρκίνου του μαστού

Για τον εντυπωσιακό αριθμό των συμμετεχόντων της, η Teleperformance Greece αναγνωρίστηκε ως μια εκ των 10 μεγαλύτερων ομάδων που έλαβαν μέρος στον 15ο Greece Race for the Cure.

καρκίνου του μαστού

Εκτός από τη σταθερή συμμετοχή της εταιρείας στο Race for the Cure, αξίζει να αναφερθούμε στη σημαντική έμπρακτη προσφορά 1.000 δωρεάν υπερήχων μαστού στο κοινό, η οποία υλοποιήθηκε φέτος για 3η συνεχή χρονιά, διευκολύνοντας τις γυναίκες που πραγματοποίησαν έγκαιρα την εγγραφή τους να κλείσουν το ραντεβού τους για μια σημαντική εξέταση προληπτικού ελέγχου.

καρκίνου του μαστού

Στο πλαίσιο της φετινής της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού, η Teleperformance Greece κάλεσε τους εργαζόμενούς της να ντυθούν σε αποχρώσεις του ροζ για μια μέρα και να συμμετάσχουν στην ομαδική "TP Wears Pink" φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά. Μια συμβολική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης, με σκοπό την ενθάρρυνση όλων να δώσουν προτεραιότητα στην έγκαιρη διάγνωση στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Σε δήλωσή της η Charlotte Foucteau, CEO της Teleperformance Greece, ανέφερε: "Στην Teleperformance Greece, έχουμε ως βασική αρχή την επιδίωξη ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, πραγματοποιώντας καθημερινές πράξεις, υλοποιώντας πρωτοβουλίες και στηρίζοντας σκοπούς που κάνουν τη διαφορά. Σε αυτό το πνεύμα, είμαστε και φέτος δίπλα στις γυναίκες-μαχήτριες του καρκίνου του μαστού, όχι μόνο μεταδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και προσφέροντας έμπρακτη υποστήριξη. Πιστεύουμε στη δύναμη της ευαισθητοποίησης, της πρόληψης και της αλληλεγγύης και με τη φετινή μας καμπάνια στεκόμαστε ενωμένοι και ενισχύουμε την υπόσχεσή μας για μια θετική αλλαγή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i