Υγρή Iβουπροφαίνη: Γρήγορη και δυνατήξ στον πόνο

Ιβουπροφαίνη με τριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική, αντιφλεγμονώδη και άμεση ανακούφιση από διάφορα είδη πόνου, όπως πονοκέφαλο, πόνους περιόδου, μυοσκελετικούς πόνους, πονόδοντο.

Iβουπροφαίνη istock

Η HALEON, με στόχο να βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων με κάθε ευκαιρία, εισάγει στην ελληνική αγορά το Advil Forte, το νέο αναλγητικό σε μαλακή κάψουλα που περιέχει Ιβουπροφαίνη 400mg, τριπλής δράσης. Το νέο Advil Forte έρχεται να δώσει τη λύση στα μικρά επείγοντα περιστατικά που ανακύπτουν καθημερινά, αλλά και στον απρόσμενο πόνο που εμφανίζεται πάντοτε τη λάθος στιγμή.

ιβουπραιφόνη

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανακούφιση του πόνου, το Αdvil επιλύει αποτελεσματικά τα ξαφνικά προβλήματα πόνου που εμφανίζονται στη ζωή όλων. Το νέο Advil Forte έχει τριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη, καθώς και τεχνολογία liqui-gel.

Η υγρή Iβουπροφαίνη, που περιέχεται στη μαλακή κάψουλα του Advil Forte, απορροφάται πιο γρήγορα σε σύγκριση με την ιβουπροφαίνη σε δισκία, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και τον πυρετό κάθε στιγμή. Επιπλέον, με το νέο Advil Forte οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καθημερινότητά τους αντιμετωπίζοντας άμεσα τα διάφορα είδη πόνου όπως ο πονοκέφαλος, οι πόνοι περιόδου, οι μυοσκελετικοί πόνοι ή ο πονόδοντος.

Ρώτησε το φαρμακοποιό σου και ενημερώσου για τις οδηγίες ορθής χρήσης του Advil διαβάζοντας το φύλλο οδηγιών.

Λίγα λόγια για τη Haleon
Η Haleon (LSE: HLN) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στα καταναλωτικά προϊόντα υγείας, τον οποίο εμπιστεύονται καθημερινά μέσω των προϊόντων του εκατομμύρια καταναλωτές. Απασχολεί πάνω από 22.000 εργαζόμενους σε 170 αγορές, οι οποίοι εργάζονται κάτω από έναν κοινό στόχο, την εξασφάλιση, μιας καλύτερης υγείας, κάθε μέρα, με σεβασμό στον άνθρωπο. Η γκάμα προϊόντων της Haleon καλύπτει πέντε βασικές κατηγορίες όπως, στοματική υγεία, ανακούφιση πόνου, αναπνευστική υγεία, υγεία του πεπτικού και βιταμίνες, Μεταλλικά Στοιχεία και Συμπληρώματα διατροφής (VMS). Μερικά από τα πιο μεγάλα brands της Haleon είναι τα Panadol, Advil, Sensodyne, Voltarol, Panadol Cold&Flu, Otrivin, Corega, Parodontax και Centrum. Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα βασίζονται σε εμπεριστατομένες επιστημονικές μελέτες, στην καινοτομία και εις βάθος κατανόηση του ανθρώπινου οργανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο www.haleon.com.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i