Τι είναι η νέα θεραπεία FemiLift που παρουσιάστηκε στην κλινική Ιασώ;

Περισσότεροι από 100 γυναικολόγοι από Ελλάδα και Κύπρο παρακολούθησαν τον προσκεκλημένο ιατρό Dr. Dawid Serafin* με εξειδίκευση στην Αισθητική Γυναικολογία και μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία FemiLift.

03.05.2017

εχεις διαβασει

Τι σημαίνει το πότε ξεκίνησε η περίοδος για την υγεία σου;

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση από την εταιρεία LIDS Medical της νέας θεραπείας FemiLift™ την περασμένη Κυριακή, 23/4/17 στην Κλινική ΙΑΣΩ.

Περισσότεροι από 100 γυναικολόγοι από Ελλάδα και Κύπρο παρακολούθησαν τον προσκεκλημένο ιατρό Dr. Dawid Serafin με εξειδίκευση στην Αισθητική Γυναικολογία και μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία FemiLift™ να πραγματοποιεί τρία χειρουργεία σε περιστατικά α) ατροφίας κόλπου, β) ακράτειας ούρων και γ) χαλάρωσης κόλπου.

Τι είναι, όμως, το FemiLift;

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για εν τω βάθει θέρμανση και πλήρη ανάπλαση ιστών που στηρίζεται στην κλασματική τεχνολογία Pixel CO2 laser της Alma Lasers. Η θεραπεία ενδείκνυται για α) ακράτεια ούρων-SUI (Stress Urinary Incontinence), β) μη επεμβατική ανάπλαση και σύσφιγξη κόλπου και γ)βελτίωση της ξηρότητας του κόλπου και των χρόνιων υποτροπιαζουσών κολπικών λοιμώξεων.

Τι είναι η νέα θεραπεία FemiLift που παρουσιάστηκε στην κλινική Ιασώ;

Τα πλεονεκτήματα:

  • Σύντομη και εύκολη διαδικασία στο ιατρείο του γυναικολόγου (10-15 λεπτά)
  • Χωρίς πόνο και χωρίς χρήση αναισθησίας
  • Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία και αποτελεσματικότητα
  • Μακράς διαρκείας αποτελέσματα

 

[related id="87478"]

Περισσότερα από Υγεία

Best of network

#shapegreece