Ούμα Θέρμαν: Η άμβλωση που έκανε και ο πόνος από τον οποίο υπέφερε

"Πονούσα τρομερά, αλλά δεν παραπονιόμουν, πίστευα ότι αξίζω τον πόνο" αναφέρει η Ούμα Θέρμαν.

Ούμα Θέρμαν instagram @umathurman

Η Ούμα Θέρμαν μοιράστηκε για πρώτη φορά μια πολύ προσωπική εμπειρία της για να καταδικάσει τον αμφιλεγόμενο νόμο του Τέξας για τις αμβλώσεις. Σε ένα συναισθηματικό άρθρο που δημοσιεύτηκε από την Washington Post, η ηθοποιός, αποκάλυψε "το πιο σκοτεινό μυστικό της", ότι έκανε έκτρωση στα τέλη της εφηβείας της.

Διαβάστε Επίσης

"Ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηθοποιός στα 15 μου, δουλεύοντας σε ένα περιβάλλον όπου ήμουν συχνά το μόνο παιδί στο δωμάτιο", έγραψε. "Στα τέλη της εφηβείας μου, έμεινα έγκυος κατά λάθος από έναν πολύ μεγαλύτερο άνδρα. Ζούσα στην Ευρώπη, μακριά από την οικογένειά μου, και επρόκειτο να ξεκινήσω δουλειά. Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω τι θα κάνω".

Το θέμα της εγκυμοσύνης το συζήτησε με τους γονείς της λέγοντάς τους ότι η σχέση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι βιώσιμη. Μάλιστα εκείνη την εποχή η μητέρα της ήταν "βαριά άρρωστη" και ο πατέρας της ήταν αντίθετος στο να μεγαλώσει όντας έφηβη μόνη της ένα παιδί. "Αποφασίσαμε ως οικογένεια ότι ο τερματισμός της εγκυμοσύνης ήταν η "πιο σωστή επιλογή, η καρδιά μου όμως έγινε χίλια κομμάτια" πρόσθεσε.

Όταν ήρθε η ώρα, ανέφερε ότι πήγε σε ιατρείο στην Κολωνία της Γερμανίας, για να κάνει την άμβλωση. "Πονούσα τρομερά, αλλά δεν παραπονιόμουν", θυμάται. "Είχα εσωτερικεύσει τόσο μεγάλη ντροπή που ένιωσα ότι αξίζω τον πόνο".

Σήμερα, η Θέρμαν έχει τρία παιδιά, τις κόρες της Μάγια, 23 ετών και Λούνα, 9 ετών και τον γιο της Λέβον Ρόαν, 19 ετών, τους οποίους χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη "υπερηφάνεια και χαρά" της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)

Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου

Διάβασε τη συνέχεια στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i