Ασύρματη κάμερα για μέγιστη ασφάλεια

Για να βλέπεις το σπίτι σου κάθε στιγμή!

Ασύρματη κάμερα για μέγιστη ασφάλεια

Οι κάμερες αποτελούν μία λύση την οποία επιλέγουν όλο και πιο άνδρες και γυναίκες σήμερα. Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης, για κάθε οικία και επιχείρηση.

Η ασύρματη IP Camera – DLink VGA Pan & Tilt DCS-5000L Λευκό εξασφαλίζει απομακρυσμένη διαχείριση και σας επιτρέπει να έχετε ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του χώρου σας, ακόμα και αν βρίσκεστε πολύ μακριά. Είναι κατάλληλη για την παρακολούθηση του παιδιού, καθώς σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο.

Περιστρέφεται και αυτό της επιτρέπει να ελέγχει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια, κάτι που σε συνδυασμό με τη νυχτερινή θέαση (8 μέτρα σε συνθήκες πλήρους σκοταδιού) την καθιστά ιδανική για κάθε δωμάτιο, αλλά και κάθε χρήση. Με ανάλυση 640 x 480 pixels (20 fps), θα την τοποθετήσετε σε όποιο σημείο επιθυμείτε και θα τη συνδέσετε στο τοπικό σας δίκτυο είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. Θα τη διαχειριστείτε πανεύκολα, μέσω του ειδικού app (mydlink+/mydlink Lite) που θα κατεβάσετε στο iOS/Android smartphone & tablet σας.

Με την ανάλυση 640 x 480 pixels θα μπορείτε να βλέπετε τι γίνεται στον χώρο σας με άνετο stream χωρίς κολλήματα. Παρακολουθείστε μέσω internet το παιδί που κοιμάται, το γραφείο σας ή το σπίτι σας. Ακόμα και σε περίπτωση που ο χώρος σας είναι μεγάλος, μία περιστροφή της κάμερας αρκεί για να τον καλύψει ολόκληρο. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε καταναλωτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i