Σε 1': Το τρικ για να καλυφθεί μια δυσάρεστη μυρωδιά στο αεροπλάνο

Μια δυσάρεστη μυρωδιά στο αεροπλάνο ή στο γρήγορο καράβι δεν είναι ευχάριστη υπόθεση! Δες εδώ πώς καλύπτεται σε ένα μόνο λεπτό.

αεροπλάνο ταξίδι διακοπές asiseeit

Ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ταξίδι σου, αλλά σύντομα ανακαλύπτεις μια δυσάρεστη μυρωδιά στο αεροπλάνο (ή στο τρένο ή στο πλοίο)... Δυστυχώς, όλοι κάποιοι στιγμή έχουμε αντιμετωπίσει μία ξαφνικής προέλευσης οσμή, είτε σε κάποια εξάωρη πτήση είτε από κάποιο γεμάτο κάδο σκουπιδιών δίπλα στη θέση σου. Εκείνη τη στιγμή που νιώθεις ότι δεν μπορείς να πάρεις άλλη ανάσα, σου προσφέρουμε ένα σούπερ απλό κόλπο.

Σε 1': Κάλυψε τη δυσάρεστη μυρωδιά

Άνοιξε την τσάντα σου και πιάσε ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλια, ιδανικά ένα με μυρωδιά μέντας. Τώρα, βάλε λίγο μεταξύ του άνω χείλους και των ρουθουνιών σου. Εισέπνευσε, εξέπνευσε και είδες διαφορά στη μυρωδιά, έτσι; Για την ακρίβεια, το μόνο που μπορείς να μυρίσεις είναι η μέντα ή το βατόμουρο. Τέλεια!

Διάβασε επίσης: Διάβασε σε 3′ 5 facts για την ψωρίαση και ρώτησε το δερματολόγο για τα νέα δεδομένα

Διάβασε επίσης: Μάθε σε 5 λεπτά 5 facts για το άσθμα (σε ποια περιοχή της Ελλάδας είναι συχνότερο;)

Πώς λειτουργεί

Όταν το ενυδατικό χειλών  βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη σου, υπερκαλύπτει οποιαδήποτε άλλη μυρωδιά που μπορεί να υπάρχει στον αέρα. Και το τρικ λειτουργεί και με κάτι πιο απλό σαν την κλασική κρέμα για εντριβή από το κρυολόγημα που μπορεί εύκολα να κάνει τη δουλειά.

Έτσι μπορείς να κοιμηθείς και να φας τα σνακ σου !

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i