Spetses Mini Marathon 2023 | Θέμις Δουκάκη Shape Team

Το Spetses Mini Marathon είναι κάτι περισσότερο από ένα αθλητικό γεγονός. Αποτελεί μια εμπειρία που συνδυάζει την άσκηση, τον πολιτισμό και την αγάπη για τη φύση. Το Shape κατέβασε ομάδα #ShapeTeam και απογειώθηκε!

Spetses Mini Marathon 2023

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη Θέμιδα Δουκάκη, content creator @mummyof2bunnies, συνιδιοκτήτρια @house_of_rainbows, είναι η υψηλού επιπέδου αισθητική της την οποία διαχέει τόσο στο feed της όσο και στις επιχειρηματικές της επιλογές. Κατέφτασε οικογενειακώς στις Σπέτσες και μετά από το SMM23 απλά ανυπομονεί για το επόμενο!

Συμμετείχατε οικογενειακώς στο SMM23 εσύ, ο σύζυγος και τα δυο σας "bunnies"! Έτρεξες με τη #ShapeΤeam στα 5 χλμ., καμαρώσατε τον μπαμπά να τρέχει στα 10 χλμ. και να κολυμπάει στα 3 χλμ. και όλοι μαζί τρέξατε στο "My First Spetses Mini Marathon". Μπορείς να κλείσεις αυτή την εμπειρία μέσα σε 10 λέξεις;

Είμαι ενθουσιασμένη! Το SMM είναι μια απίθανη διοργάνωση, ο κόσμος την έχει λατρέψει και θυμίζει γιορτή. Για εμάς ήταν κάτι τόσο διαφορετικό και αν το SMM ήταν 10 λέξεις, αυτές θα ήταν: εμπειρία, ανάγκη, στιγμές, ευεξία, ομαδικότητα, συγκίνηση, χαρά, ανακάλυψη, στόχος, περηφάνια.

P.S. Προτείνω το "My 1st SMM" σε όλες τις οικογένειες, τόσο fun!

Η #ShapeTeam μας ήταν πολυσυλλεκτική και συμπεριληπτική. Πες μας τις σκέψεις σου γι’ αυτή τη σύσταση και την επαφή σου με την ομάδα.

Κατ’ αρχάς, το να τρέξω παρέα με το Shape ήταν μεγάλη μου τιμή. Η ομάδα μας είχε εξαιρετικά άτομα. Η καθεμία μας τόσο ιδιαίτερη, με τη δική της ιστορία και πορεία. Η αλληλεπίδραση με γυναίκες που είναι διαφορετικές από εσένα σου ανοίγει άλλους ορίζοντες. Ανυπομονώ για το επόμενο catch up μας!

Αν και τα παιδιά σου είναι ακόμη μικρά, τι πιστεύεις ότι αποκομίζουν από τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια αθλητική διοργάνωση;

Το "Νίκη είναι η συμμετοχή" είναι το motto αυτής της διοργάνωσης και έγινε και το δικό μας! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να τρέξουν με τους γονείς τους. Κέρδισαν το μετάλλιό τους, ανέβηκαν στο βάθρο, κουράστηκαν, αλλά τα κατάφεραν με αυτοπεποίθηση. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Μια τόσο σωστή και φιλική διοργάνωση για τα παιδιά μόνο θετικά πρόσημα έχει.

Ως εργαζόμενη μαμά δύο παιδιών, η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη τρεξίματα, άγχος και υποχρεώσεις. Βρίσκεις χρόνο για αυτοφροντίδα;

Μακάρι να είχα μερικές έξτρα ώρες το 24ωρο! Ο χρόνος είναι περιορισμένος για όλες τις μαμάδες. Το βραδινό skincare και ο πρωινός καφές παρέα με ένα podcast, όταν τα μικρά κοιμούνται, είναι αυτά που σε καθημερινή βάση με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα.

Μέσω του καταστήματός σου, House of Rainbows, αλλά και του content σου στα SoΜe, έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με πολλές μαμάδες. Τι έχεις διδαχτεί από αυτή την επαφή και ποιο μήνυμα θέλεις να περάσεις στις νέες μαμάδες;

Οι μαμάδες πραγματικά προσπαθούν! Νοιάζονται, διαβάζουν, εξελίσσονται. Τις θαυμάζω και πάντα προσπαθώ να τους το λέω. Σέβομαι απόλυτα την καθεμία και την προσπάθειά της. Πιστεύω πως η γενιά μου θα μεγαλώσει χαρούμενα παιδιά, με ενσυναίσθηση. Βλέπω μαμάδες που κατεβαίνουν στο ύψος των παιδιών τους και συνδέονται πραγματικά.

Στις νέες μαμάδες θα ήθελα να πω ότι είναι σημαντικό να αγαπούν τον εαυτό τους, να ζητούν βοήθεια και να μην ξεχνούν να φροντίζουν τις δικές τους ανάγκες. Είναι φυσικό να κάνουν λάθη, αλλά η αγάπη είναι ό,τι πιο σημαντικό.

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη και τη Ζωή Αθανασιάδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i