Οι κομψοί τρόποι για να φορέσεις τις μπαλαρίνες ως αυθεντική fashion lover

Πώς θα φορέσεις τις μπαλαρίνες αυτή τη σεζόν;

μπαλαρινες

Λίγα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν τόσο μεγάλο ενθουσιασμό σε μία γυναίκα που αγαπά τον κόσμο της μόδας όσο το να κάνει μεγάλο come back το αγαπημένο της στιλ παπουτσιών. Τα τελευταία χρόνια, ακριβώς αυτό το συναίσθημα βιώνει κάθε fashionista και η αιτία είναι πως οι flat μπαλαρίνες έχουν επιστρέψει στην επικαιρότητα, πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Οι flat μπαλαρίνες είναι άνετες, αποπνέουν κομψότητα και φινέτσα, είναι ιδανικές για τα looks που φοράς στην καθημερινότητα, ενώ σου προσφέρουν την ευκαιρία να πειραματιστείς με διάφορα combos. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, συγκαταλέγονται στα staples που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να δημιουργήσει μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Σε μία αναζήτηση για την ιστορία και την πορεία των ballet flats στον κόσμο της μόδας, ξεχωρίσαμε το πιο iconic σχέδιο. Πρόκειται για τις "Reva" μπαλαρίνες που δημιούργησε η σχεδιάστρια Tory Burch το 2006. Το εν λόγω iconic ζευγάρι παπουτσιών αγαπήθηκε πολύ από γυναίκες με διαφορετικό στιλ, ηλικία και lifestyle, αλλά και από celebrities και It girls που μας παρουσίασαν ανά τα χρόνια ποικίλους τρόπους για να τα φορέσουμε. Από τότε έως σήμερα, οι flat μπαλαρίνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συλλογών Tory Burch και μάλιστα μπορείς να τις βρεις σε πολλά χρώματα, συνδυασμούς και υφές, αφού σύμφωνα με τη σχεδιάστρια: "Όταν έχεις ένα τόσο απλό σχέδιο, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το εξελίξεις στη διάρκεια του χρόνου". Τις συγκεκριμένες iconic flat μπαλαρίνες, όπως και όλη την ολοκληρωμένη συλλογή της Tory Burch, μπορείς να τη βρεις στο attica City Link και τις συλλογές από τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ μπορείς να τις βρεις στο attica Golden Hall, το attica Mediterranean Cosmos και online.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i