Το lookbook της άνοιξης | Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

παντουση

Το στιλ σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα της εκάστοτε γυναίκας. Είναι σαν προέκταση της, ένας τρόπος για να εκφράσει ποια είναι, ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρά της. Όπως έλεγε και η Miuccia Prada "Ο τρόπος που επιλέγεις να ντύνεσαι είναι ο τρόπος που παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Ειδικά στην εποχή μας που οι ανθρώπινες επαφές είναι τόσο γρήγορες. Η μόδα είναι μια άμεση γλώσσα". Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως οι στιλιστικές επιλογές που κάνεις σε κάθε σημαντική ή λιγότερη σημαντική περίσταση της ζωής σου έχουν σημασία. Αξίζει να προσπαθήσεις να εξελίξεις τον τρόπο ντυσίματός σου ώστε να νιώθεις η καλύτερη -και πιο stylish- εκδοχή του εαυτού σου κάθε στιγμή της ημέρας. 

Για την επίτευξη του εν λόγω στόχου, χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια βήματα. Αρχικά, να ενημερωθείς για τις επικρατέστερες τάσεις της εκάστοτε σεζόν, τη σπουδαιότητα που έχει η δημιουργία μίας capsule γκαρνταρόμπας που χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, αλλά και ποιες είναι οι ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να επιλέξεις τα brands από τα οποία θα κάνεις τις αγορές σου. Χρειάζεται να είναι brands που αγαπούν και σέβονται τη σύγχρονη γυναίκα, δημιουργώντας ρούχα και κοσμήματα που τη βοηθούν να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό της. Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό part είναι η στιλιστική έμπνευση. Για αυτό θα χρειαστεί να δεις εικόνες από το στιλ γυναικών που θαυμάζεις. 

Έχοντας υποδεχτεί μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, δηλαδή την άνοιξη, η διάθεσή μας για στιλιστική ανανέωση ολοένα και μεγαλώνει. Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσουμε να ανανεώσεις το στιλ σου τόσο με trends όσο και με διαχρονικά must have κομμάτια, δημιουργήσαμε ένα ανοιξιάτικο lookbook με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που ξεχωρίζει με το ταλέντο, τη φιλέτσα και την αισθητική της. Ο λόγος για την Αναστασία Παντούση που φωτογραφήθηκε για το Madame Figaro, φορώντας τα πιο κομψά outfits που αξίζουν την προσοχή σου. Οι στιλιστικές επιλογές της φέρουν την υπογραφή της Linea Imports, της εταιρείας που αποτελεί ηγετική δύναμη στην εισαγωγή και διανομή καταξιωμένων brands διεθνούς φήμης μεταξύ των οποίων τα Mes Demoiselles, Maria Bellentani, Psophia, V73 Venezia, Valentino Bags, Roccobarocco, HALE BOB, Oneteaspoon και πολλά άλλα που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες. Τα κοσμήματα που ομόρφυναν κάθε outfit έχουν την υπογραφή της AL’ORO, της ελληνικής εταιρείας που για περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στον χώρο της κατασκευής κοσμημάτων και ισχυρή παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.

Το must have χρωματιστό κοστούμι της σεζόν

Τα τελευταία χρόνια, τα κοστούμια έχουν καταφέρει, περισσότερο από ποτέ, να αναδειχθούν ως πρωταγωνιστές του γυναικείου στιλ. Διαχρονικά και κομψά, cool και μοντέρνα, ένα κοστούμι ανήκει σίγουρα στιλ must have προσθήκες που αξίζει να κάνεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. 

Ωστόσο, όχι ένα οποιοδήποτε κοστούμι, αλλά ένα σε έντονη απόχρωση  ακριβώς όπως αυτό που επέλεξε η Αναστασία Παντούση. Πρόκειται για ένα λινό κοστούμι σε μία έντονη πορτοκαλί απόχρωση από το brand Maria Bellentani που πρόκειται να φορέσεις σε ποικίλες περιστάσεις της σεζόν. Από το πρωί στο γραφείο με flat μπαλαρίνες ή Mary Janes έως τη βραδινή έξοδο σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα είναι το σίγουρο. Θα ξεχωρίζεις ως η πιο καλοντυμένη σε κάθε περίσταση. 

Plus: Ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα όπως αυτό, είναι ιδανική επιλογή και για τα επίσημα καλέσματα της σεζόν. Συνεπώς, εάν έχουν φτάσει στα χέρια σου προσκλητήρια για γάμο ή βάφτιση, αυτό το κοστούμι είναι τέλεια πρόταση. 

Η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το αποτέλεσμα

Εκτός από τα ρούχα όμως, η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί σίγουρα και στα κοσμήματα που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου. Για το εν λόγω look, η Αναστασία Παντούση επέλεξε να φορέσει χρυσά κοσμήματα από τη συλλογή της AL’ORO. 

Ένα δαχτυλίδι που πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashion lover, μερικά χρυσά βραχιόλια που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισης, αλλά και ένα χρυσό κολιέ που θα φορέσεις τόσο σε casual chic όσο και formal περιστάσεις. Όλα τους έχουν ένα κοινό. Πρόκειται υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας κοσμήματα που θα φοράς για χρόνια. 

Κομψότητα που δεν χρειάζεται προσπάθεια

Υπάρχουν κάποια ρούχα που αμέσως μόλις τα αντικρίσεις είναι "έρωτας με την πρώτη ματιά". Ακριβώς αυτό συνέβη με αυτό το look που φόρεσε η Αναστασία Παντούση. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό twin set που αποτελείται από ένα εμπριμέ μεταξωτό, αέρινο κιμονό και μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή, τα οποία φέρουν την υπογραφή του brand Mes Demoiselles. Η Αναστασία Παντούση συνδύασε το σετ της με ένα μπεζ glittery στράπλες τοπ που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο κομψό. 

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i