Μυρτώ Καλογεροπούλου | H ambassador της Under Armour ποζάρει στο SHAPE με τα αγαπημένα της outfits

Η fitness & wellness coach Μυρτώ Καλογεροπούλου μοιράζεται τις πιο σημαντικές διαδρομές της ζωής της.

Μυρτώ Καλογεροπούλου

Ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα γεμάτο online coaching, retreats και long runs, η Μυρτώ Καλογεροπούλου, μία από τις καλύτερες fitness & wellness coaches της γενιάς της, φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο ever, στο SHAPE Φεβρουαρίου- και ναι, είναι απλά υπέροχη inside out! 

SHAPE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στο cover του Shape η Μυρτώ φοράει γιλέκο Armour Down 2.0 Vest, μπούστο HeatGear Armour High Bra, κολάν Armour Branded WB Legging και παπούτσια HOVR Phantom 3 SE Storm, όλα UNDER ARMOUR

 

Το ραντεβού για τη φωτογράφιση είχε δοθεί ένα Σάββατο μεσημέρι, στο studio του Κοσμά Κουμιανού στο Νέο Ηράκλειο. Η Μυρτώ κατέφτασε στην ώρα της, συνεργάστηκε άψογα με όλο το crew και γέλασε με την καρδιά της (ήμασταν όλοι σε τέλειο mood)! Από τα πρώτα κιόλας κλικ μπροστά στα φώτα η Μυρτώ άρχισε να χαλαρώνει και να αφήνεται στη δημιουργική διαδικασία της πρώτης της cover φωτογράφισης! Εξάλλου ένιωθε σούπερ confident με τα Under Armour outfits που φορούσε και υποστήριζε άψογα τόσο με το γυμνασμένο κορμί της όσο και με τη δυναμική ιδιοσυγκρασία της.

Μυρτώ Καλογεροπούλου

Εντυπωσιακή και σε αυτή τη λήψη, η Μυρτώ φοράει μπούστο Infinity Covered Mid, κολάν UA Qualifier Cold Tight, παπούτσια UA Velociti 3 και γάντια, όλα UNDER ARMOUR

 

Λίγες ώρες μετά, μεταφερόμαστε στα γραφεία του Shape για τη συνέντευξη μέσα από την οποία ανακάλυψα το mindset ενός κοριτσιού που δεν σταματά να εξελίσσεται, να μαθαίνει και... να τρέχει!

Η μεγάλη σου αγάπη είναι το τρέξιμο. Πες μας κάποιες σημαντικές διακρίσεις σου αλλά και κάποιες στιγμές που έγραψαν μέσα σου.

Καταρχάς, ξεκίνησα το τρέξιμο εντελώς αστεία. Γνώρισα έναν άνθρωπο που έτρεχε, με ενέπνευσε και είπα να το δοκιμάσω. Άρχισα κάνοντας 3, 4, 5 χιλιόμετρα και στην πορεία τα 5 έγιναν 10, πήρα προπονητή -γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέτρια-, ξεκίνησα να τρέχω και εστίασα στους ορεινούς μαραθωνίους.

Δύσκολη επιλογή.

Ναι, είναι δύσκολο αλλά οι εικόνες που έχω δει στο πλαίσιο των ορεινών αγώνων είναι το κάτι άλλο! Μπαίνεις μέσα στο δάσος την ώρα που τρέχεις και αγκομαχάς ταυτόχρονα, και μένεις άφωνος από το μεγαλείο της φύσης. Μια σημαντική στιγμή μου ήταν το Olympus Marathon που είναι ορεινός μαραθώνιος 44 χλμ, που τον έκανα σε σχεδόν 7 ώρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα το μυαλό σου σου παίζει τρελά παιχνίδια. Τη μια λες "Ουάου!”, μετά "Χριστέ μου, τι έκανα; Πώς θα γυρίσω πίσω;”, μετά "Έλα, μπορείς!”. Και όταν τερματίζεις είναι αδιανόητο το συναίσθημα. Θα σταθώ όμως και στη στιγμή του φετινού μαραθωνίου στον οποίο είχα έναν φανταστικό προπονητή και support από τους ανθρώπους μου. Προσπάθησα πάρα πολύ, μου βγήκε πολύ καλά και ένιωθα πολύ χαρούμενη. Την επόμενη μέρα ξυπνάω, βλέπω το βίντεο του αγώνα και πεθαίνω στο κλάμα.

Γιατί έκλαιγες;

Γιατί βγήκε όλη αυτή η πίεση του αγώνα. Ένας μαραθώνιος είναι μια μικρογραφία της ζωής. Τα πάντα είναι μέσα, η αποτυχία, η προσπάθεια, η κούραση, η επιμονή. Η ψυχική αντοχή που σου χαρίζει όλο αυτό είναι σπουδαία. Έτσι, τη στιγμή που έβλεπα το βίντεο κατάλαβα τι είχα κάνει και ένιωσα περήφανη.

Είσαι ambassador της Under Armour. Ποια είναι η σχέση σου με την εταιρεία και ποια τα αγαπημένα σου items;

Νιώθω πολύ τυχερή που ανήκω στην οικογένεια της Under Armour! Αυτό που με έχει κερδίσει σε αυτή τη συνεργασία είναι ότι όντως νιώθω ότι είμαι σε μια οικογένεια. Έχουμε μια πολύ στενή σχέση μεταξύ μας και οι άνθρωποί της, εκτός από άψογοι επαγγελματίες, είναι και πολύ υποστηρικτικοί απέναντί μου. Έχω ερωτευτεί τα Elite, τα παπούτσια με τα οποία έτρεξα και στον Μαραθώνιο! Αγαπώ πολύ και τα Storm, παπούτσια που με βόλεψαν πολύ στο Λονδίνο καθώς μέρος τους είναι φτιαγμένο από υλικό που απωθεί το νερό ενώ έχουν και ανακλαστικά στοιχεία που τα κάνει ιδανικά για ασφαλείς βραδινές προπονήσεις.

Πέρα από τον αθλητισμό, τι άλλο σε κάνει πραγματικά χαρούμενη;

Τα ταξίδια! Είναι η έμπνευσή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να ταξιδεύω.

Αν περιέγραφες τον εαυτό σου με ελάχιστες λέξεις, ποιες θα ήταν αυτές;

Πειθαρχημένη, συναισθηματική, επίμονη στον στόχο, απαιτητική από τον εαυτό μου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ SHAPE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! 

*Credits κεντρικής φωτογραφίας: Η Μυρτώ φοράει φούτερ Unstoppable FLC Crop Crew, φόρμα Unstoppable FLC Split Pant, παπούτσια UA HOVR Phantom 3 Se Warm, και κρατάει τσάντα UA Essentials Tote BP, όλα UNDER ARMOUR

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i