3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

woman laptop istock

Από τη μία, οι τεχνολογικές εξελίξεις αποτελούν απειλή για τους παραδοσιακούς ρόλους, όμως οι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι να διαχειρίζονται προληπτικά τη διαδικτυακή τους παρουσία.

Σύμφωνα με έρευνα της Gallup, σχεδόν το ένα τέταρτο των εργαζομένων στις ΗΠΑ φοβάται την απόλυση λόγω της αυτοματοποίησης, τονίζοντας τη σημασία της αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της δικτύωσης.

Οι ειδικοί συχνά συγκρίνουν το LinkedIn με ένα δυναμικό βιογραφικό σημείωμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία του στις σύγχρονες πρακτικές πρόσληψης προσωπικού.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι υπεύθυνοι προσλήψεων παραδέχονται ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εξέταση των προφίλ LinkedIn από ό,τι των παραδοσιακών βιογραφικών σημειωμάτων.

Ενώ οι καταχωρήσεις θέσεων εργασίας της πλατφόρμας αποτελούν πρωταρχικό πόρο για τους αναζητούντες εργασία, υπάρχουν πρόσθετες στρατηγικές για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του.

Δες τι να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i