Ανακαλύψαμε τον πιο value for money ορό με υαλουρονικό οξύ που δεν πρέπει να λείπει απ᾽το μπάνιο σου

Δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ.

skin iStock

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά στον οργανισμό και, συγκεκριμένα, στο δέρμα μας. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι υπεύθυνος για την ενυδάτωση του δέρματος. Με το πέρασμα των χρόνων ωστόσο η συγκέντρωσή του μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αφυδατώνεται, να χάνει τον όγκο και την ελαστικότητά της και, σταδιακά, να δημιουργούνται λεπτές γραμμές - τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Αυτός είναι ο λόγος που η ενσωμάτωση ενός προϊόντος με υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπό σου μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα σέρουμ είτε με μια ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύχτας, ακόμα και με face masks. Πολλά foundations μάλιστα περιέχουν υαλουρονικό οξύ στις συνθέσεις τους, παρέχοντας όχι μόνο κάλυψη αλλά και ενυδάτωση.

Δες επίσης: Έχεις ξηρή επιδερμίδα; Η σωστή skincare ρουτίνα που καλό είναι να ακολουθήσεις

Εμείς ανακαλύψαμε έναν value for money ορό με υαλουρονικό οξύ, που έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα στο δέρμα σου και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ. Έχουμε την προσοχή σου;

Πρόκειται για το Hyaluronic Aloe Super Serum, τον πρώτο ορό της Garnier που περιέχει υψηλή συγκέντρωση γλυκερίνης, υαλουρονικού οξέος και αλόης στη σύνθεσή του. Επομένως, γίνεται εύκολα κατανοητό για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ορός ενυδατώνει εντατικά και επαναφέρει δραστικά την ελαστικότητα στην επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης: λόγω των συστατικών που περιέχει.

Το καθαρό υαλουρονικό οξύ επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έως και x1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενώ ταυτόχρονα η βιολογική αλόη που είναι γνωστή για την δροσιά και την εντατική ενυδάτωση που χαρίζει, ξεδιψάει την επιδερμίδα.

garnier

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i