Η πρωτοποριακή τεχνική λιπογλυπτικής που χαρίζει γράμμωση στο σώμα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την μέθοδο που μεταμορφώνει το σώμα, δημιουργώντας παράλληλα γράμμωση χωρίς πόνο και χωρίς νάρκωση.

Λίπος στην κοιλιά iStock

Μέχρι σήμερα γνώριζες ότι η επίτευξη ενός καλλίγραμμου και καλοσχηματισμένου σώματος απαιτεί συνδυασμό καλής διατροφής και συστηματικής άσκησης. Ανεξάρτητα, όμως, από το επίπεδο καλής φυσικής κατάστασης, υπάρχουν μέρη του σώματος που συγκεντρώνουν δυσανάλογα τοπικά λίπος, όπως είναι τα λεγόμενα "ψωμάκια" και το αντιαισθητικό "σωσίβιο" ή το στήθος, η κοιλιά, οι βραχίονες, τα γόνατα κ.λπ. Ωστόσο, η εξέλιξη των ιατρικών μεθόδων αντιμετώπισης του επίμονου λίπους σε συγκεκριμένες "δύσκολες" περιοχές του σώματος, επιτυγχάνει τη σμίλευση του περιγράμματος, καθώς έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί την περίσσεια λίπους χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς. Και δεν είναι μόνο αυτό: η νέα τεχνική 4D High Definition Lipoplasty δημιουργεί παράλληλα κοιλιακούς και δίνει την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος, σχεδόν ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που προσφέρει η τακτική προπόνηση και η υγιεινή διατροφή.

Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας "με την επαναστατική μέθοδο 4D High Definition Lipoplasty έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη, μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε ολοκληρωτικά και μόνιμα"

Όπως επισημαίνει ο Δρ Μπουκουβάλας, η συγκεκριμένη επέμβαση είναι απλή: "Η μηχανική υποβοήθηση συντελεί στην ατραυματική, λεπτομερή και επίμονη αφαίρεση του λίπους με μικρο-κάνουλες. Η κάνουλα εισέρχεται στο λίπος μέσω ενός μικρού ανοίγματος στο δέρμα, επομένως δεν υπάρχουν καθόλου τομές"

Πρόκειται για μια ανώδυνη επέμβαση, που προσφέρει ένα καλλίγραμμο και σμιλευμένο σώμα σε μία ώρα. Η 4D High Definition Lipoplasty εφαρμόζεται σε άτομα άνω των 16 ετών και γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, δηλαδή ο ασθενής δεν λαμβάνει γενική αναισθησία, αναπνέει από μόνος του, αλλά παράλληλα δεν πονάει. Γι’ αυτό μιλάμε για ένα ανώδυνο χειρουργείο με ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, όπου αμέσως μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του".

Ευχαριστούμε τον Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, MD, PHD, Πλαστικό χειρουργό, Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου "Metropolitan", ιδρυτή της εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής "Αναγέννηση", Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, DrBoukouvalas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i