Αυτό είναι το ωραιότερο χτένισμα που μπορείς να κάνεις ως καλεσμένη σε γάμο -τελεία και παύλα

Κομψό και ταυτόχρονα πολύ sexy

χτενισμα Splash News/Ideal Image

Αλογοουρές, chignons και ανάλαφροι κυματισμοί: Τελικά ποιο είναι το ωραιότερο χτένισμα για γάμο; Plot twist, κανένα από τα παραπάνω. Ψάξαμε, είδαμε πολλά και τελικά καταλήξαμε πως το πιο κομψό hairstyle που μπορείς να υιοθετήσεις ως καλεσμένη δεν είναι άλλο από ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα sexy top knot.

Το ωραιότερο χτένισμα για γάμο

Το χτένισμα αυτό, όπως θα δεις παρακάτω, έχει πάρα πολύ όγκο, επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα και ελεύθερες μπούκλες, που πλαισιώνουν το πρόσωπό, χαρίζοντας αυτό το βα-βα-βουμ που ψάχνεις στην εμφάνισή σου. Ταιριάζει με ό,τι επίσημο outfit μπορείς να φανταστείς, αλλά περισσότερο μας αρέσει συνδυασμένο με maxi φορέματα και αισθησιακά slip dresses.

Director's Note: Συνδύασε το με απαλά smokey eyes, έντονες λάμψεις στο πρόσωπο και glossy nude χείλη για ένα ολοκληρωμένο sultry look.

Get the look

Για να πετύχεις μόνη σου το αυτό το υπέρκομψο χτένισμα για γάμο, ξεκίνησε με μαλλιά 2ης ή 3ης μέρας. Αφού δημιουργήσεις μπούκλες με ένα curling iron, πιάσε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά φροντίζοντας να διατηρηθεί ο όγκος στην κορυφή κι αφήνοντας ελεύθερη τη φράντζα σου ή δύο τούφες πλάι στη χωρίστρα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i