3 πανεύκολα νυφικά χτενίσματα (τα κάνεις ακόμα και μόνη σου)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να έχεις τα πιο τέλεια μαλλιά την ημέρα του γάμου σου - και όχι, ο κομμωτής δεν είναι απαραίτητος.

νυφικα χτενισματα iStock

Ένα από τα πιο συνηθισμένα άγχη των brides to be είναι πώς θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, ώστε όχι μόνο να ταιριάζουν με το νυφικό και το όλο vibe του γάμου τους, αλλά και το χτένισμα να έχει διάρκεια και σταθερότητα όλη τη νύχτα. Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, και ψάχνεις εύκολες ιδέες για χτενίσματα που να μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Αρχικά να σου πούμε ότι μια χαρά μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου τα μαλλιά σου, αν θεωρείς ότι η ιδέα του hairstylist στο σπίτι, οι πρόβες και όλα τα συναφή σε αγχώνουν και σου δημιουργούν έξτρα πίεση. Δεν υπάρχει λόγος να νιώσεις οποιαδήποτε πίεση τη σημαντική αυτή μέρα, μιας και υπάρχουν μερικά χτενίσματα που είναι τόσο απλά και low-maintenance που μπορείς να κάνεις ακόμα και χωρίς τη βοήθεια κομμωτή. Επιπλέον, η ευκολία των συγκεριμένων χτενισμάτων είναι ότι δεν χρειάζεται να τα διορθώνεις ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της (μεγάλης) νύχτας ούτε να ανησυχείς γι' αυτά.

Τώρα, και όσον αφορά τα bridal hair trends, είναι αλήθεια ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η μόδα με τα super polished χτενίσματα στους γάμους, ιδίως αν μιλάμε για καλοκαίρι, όπου όλα θέλουμε να είναι πιο χαλαρά και ανάλαφρα. Άσε που τα πολύ στημένα χτενίσματα προσθέτουν αρκετά χρόνια στο πρόσωπό σου, εν ολίγοις, σε κάνουν να δείχνεις πολύ μεγαλύτερη συνδυαστικά και με το μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i