Γάμος σε νησί: 3 hair looks που θα σε χρίσουν την πιο chic καλεσμένη της βραδιάς

Και ταιριάζουν με τα περισσότερα καλοκαιρινά φορέματα.

χτενισμα Splash News / Ideal Image

Η σεζόν των γάμων καλά κρατεί και είναι πιθανόν να έχεις ήδη λάβει περισσότερες από μια bridal προσκλήσεις για το φετινό καλοκαίρι. Αν τώρα ο γάμος πρόκειται για γίνει σε κάποιο νησί, τόσο το καλύτερο - για πολλούς λόγους.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να υπολογίσεις τα πάντα σχετικά με την εμφάνισή σου, δεδομένων των συνθηκών που διαφέρουν από αυτές της Αθήνας. Δεν αρκεί απλά να σκεφτείς τι φόρεμα θα ταιριάξει καλύτερα σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί ή ποια παπούτσια θα σε βολέψουν περισσότερο στο πάρτι που πρόκειται να γίνει στην παραλία. Την ίδια σημασία οφείλεις να δώσεις και σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου, αφού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική εμφάνιση.

Μάλιστα, ο λόγος που τα μαλλιά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο είναι ότι με όση ευκολία μπορούν να αναδείξουν το outfit σου, με την ίδια ευκολία μπορούν και να το "καταστρέψουν", να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη ή κουρασμένη κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, και λόγω της εποχής αλλά και της ζέστης, προτείνουμε να μην το παρακάνεις με το styling και να επιλέξεις hairstyles που "μυρίζουν" καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει όχι πολύ "στημένα" μαλλιά και υπερβολική χρήση προϊόντων και εργαλείων styling ούτε περίπλοκα χτενίσματα. Πιο πολύ θα λέγαμε να αφήσεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου να αναδειχθεί με casual χτενίσματα, όπως σπαστά, ελεύθερα μαλλιά, χαλαρές κοτσίδες σε up-dos, επιμελώς ατημέλητους κότσους.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i