Mascara is over | Ο λόγος που το no mascara trend κερδίζει ολοένα και περισσότερες γυναίκες

Τέλος η mascara από το μακιγιάζ; Δες με ποιο προϊόν την αντικαθιστούν οι fans της τάσης.

mascara istock

Περίμενες ποτέ ότι ο κόσμος της ομορφιάς θα καταργούσε τη mascara; Κι όμως, το "no mascara trend" είναι η πιο πρόσφατη τάση στο μακιγιάζ που, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει - για τα καλά. 

Μπορεί να ακούγεται ανήκουστο το γεγονός ότι πολλές γυναίκες παραλείπουν ολοκληρωτικά τη mascara από τα makeup looks τους, κι όμως, υπάρχουν κι εκείνες. Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα οδηγούν στην ωραιοποίηση της εικόνας, η mascara είναι το μίνιμουμ της περιποίησης που δεν θα παραλείψει καμία γυναίκα, όσο μίνιμαλ προσέγγιση κι αν ακολουθεί στο μακιγιάζ της.

Ή τουλάχιστον, αυτό συνέβαινε μέχρι πρότινος αφού stars όπως η Hailey Bieber έχουν ποζάρει ουκ ολίγες φορές χωρίς μάσκαρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε πολλά makeup tutorials μάς δείχνει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει λαχταριστά looks (πχ το γνωστό και απολύτως viral "strawberry girl makeup"), αφήνοντας άβαφες τις βλεφαρίδες της. Μπορεί να τις περνάει με μια καφέ μάσκαρα που ίσα που διακρίνεται - πάντως, η ιδέα είναι η ίδια: δεν θέλει να φαίνονται βαμμένες οι βλεφαρίδες της.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i