Οι νέες αφίξεις για να αποκτήσεις το bikini body που ονειρεύεσαι

Ένα ταχύρρυθμο εντατικό πρόγραμμα περιποίησης ώστε να είσαι έτοιμη για το φετινό καλοκαίρι.

bikini iStock

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα διαφορετικά προϊόντα χρησιμοποιούμε για τη φροντίδα προσώπου (και λαιμού) σε αντίθεση με το σώμα μας, όταν αυτό αντιπροσωπεύει μόλις το 5.5% της συνολικής επιφάνειας της επιδερμίδας; Kαι δυστυχώς θυμόμαστε τη φροντίδα του σώματος τέτοια εποχή, μια ανάσα από το καλοκαίρι….

Διαχρονικά τα στάνταρ θέματα που αφορούν το σώμα και ταλανίζουν μια μεγάλη μερίδα γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας, πολλές φορές ακόμα και βάρους, είναι η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και οι ραγάδες.

Επειδή όμως τίποτα δεν γίνεται μαγικά και από μόνο του, αλλά μόνο με επιμονή, υπομονή και στρατηγικές κινήσεις καθημερινά, μάθε παρακάτω τι να κάνεις για να είσαι έτοιμη το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά, θεωρούμε δεδομένο ότι ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με καλή διατροφή χωρίς ζάχαρη και άλλα λιπαρά, συχνή άσκηση και πολύ νερό. 

Ενόψει του καλοκαιριού λοιπόν, που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να βάλεις στη ρουτίνα σου μια "αγωγή", που περιλαμβάνει τόσο τη φροντίδα της επιδερμίδας εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με ειδικά συμπληρώματα διατροφής. Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και σύσφιξης με τη νέα body care σειρά της YOUTH LAB και είδαμε θεαματικά αποτελέσματα! 

Σου εγγυώμαστε ότι η συνδυαστική δράση του νέου, πόσιμου φυτικού συμπληρώματος διατροφής Fit & Detox Drink με τις βελτιωμένες συνθέσεις των προϊόντων σώματος -τον δραστικό ορό αδυνατίσματος Cellulite Free Serum και την κρέμα σύσφιξης / κατά των ραγάδων Firmness & Stretch Mark Cream- προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας σώματος για το τέλειο σώμα που η καθεμιά ονειρεύεται για την ίδια.

youthlab

Πιο αναλυτικά... 

#1. Ξεκινάμε με το πρώτο βήμα αυτοφροντίδας εκ των έσω, με μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και συμπληρώματα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Το Fit & Detox Drink είναι το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στην αποτοξίνωση, τη διαχείριση βάρους και τη μείωση κατακράτησης υγρών.

Πρόκειται για μια συμπυκνωμένη φυτική φόρμουλα που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού μέσα σε 10 ημέρες. Με διουρητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δρα ευεργετικά στο ενδοκρινικό, γαστρεντερικό και ουροποιητικό σύστημα. Ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που θες να χάσεις κιλά, να κάνεις αποτοξίνωση, να ενισχύσεις τον μεταβολισμό ή το ανοσοποιητικό σου.

youthlab

Γιατί να επιλέξεις την πόσιμη μορφή αντί της κάψουλας; Επειδή έχει υψηλότερη απορρόφηση και δράση (περίπου 98% έναντι 10-20% που έχει η κάψουλα). Κατά μέσο όρο, μία δόση υγρού συμπληρώματος ισοδυναμεί με έως και 20 κάψουλες!

Τρόπος χρήσης:

Προτείνεται η λήψη 50ml ημερησίως διαλυμένα σε 500ml νερού (περίπου 2 ποτήρια), μέσα στην ημέρα. Για ακόμα πιο ευχάριστη κατανάλωση, διάλυσέ το σε κρύο νερό.

#2. Σειρά έχει η περιποίηση μετά το ντουζ, που κρίνεται επιβεβλημένη αν θες μια πιο λεία επιδερμίδα. Ενθουσιαστήκαμε με τον δραστικό ορό αδυνατίσματος, Cellulite Free Serum, που καταπολεμά ακόμα και την πιο επίμονη κυτταρίτιδα. Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, εντείνει τη λιπόλυση και περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων στις πάσχουσες περιοχές. Παράλληλα, επαναφέρει την ελαστικότητα, αφήνοντας το δέρμα λείο και σφριγηλό. Περιέχει βιομιμητικό σύμπλεγμα εκχυλισμάτων Βατόμουρου και Γαϊδουράγκαθου, εκχυλίσματα σπόρων Longan και Πράσινου Τσαγιού για να στοχεύσει ακόμα και στην κυτταρίτιδα έως και 4ου βαθμού καθώς και στη μείωση πόντων.

youthlab

Πώς να τη χρησιμοποιήσεις: 

Προτείνουμε πριν το ντους να κάνεις dry brushing με μια ειδική βούρτσα ή λούφα σφουγγάρι γιατί έτσι επιτυγχάνεις τόσο την απολέπιση της επιδερμίδας, όσο και τη δημιουργία υπεραιμίας, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών του serum που ακολουθεί.

Εφάρμοσε καθημερινά το Cellulite Free Serum, σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα μετά το μπάνιο, δυο φορές τη μέρα στις προβληματικές περιοχές κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Δεν έχει κολλώδη αίσθηση και απορροφάται αμέσως, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις στο επόμενο step.

#3. Συνδυαστικά με το serum, χρησιμοποιήσαμε και την Firmness & Stretch Mark Cream, μια πλούσια κρέμα σώματος για σύσφιξη, αναδιαμόρφωση του περιγράμματος και δράση κατά των ραγάδων που απλά ολοκλήρωσε την όλη περιποίηση με τον καλύτερο τρόπο. Με Πολυγλυκουρονικό Οξύ, βιο-ενεργό σύμπλεγμα από εκχυλίσματα Βουτύρου Καριτέ και σπόρους Αβοκάντο, σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος, βελτιώνει την ελαστικότητα, την υφή και την όψη του δέρματος, δίχως να αφήνει λιπαρότητα και κολλώδη αίσθηση. Είναι ιδανική αν αντιμετωπίζεις θέματα χαλάρωσης, ραγάδες, έλλειψη ελαστικότητας ή/και ξηρότητα.

youthlab

Πώς να τη χρησιμοποιήσεις: 

Εφάρμοσε καθημερινά σε στεγνή επιδερμίδα, στις περιοχές που χρειάζονται σύσφιγξη. Στις περιοχές όπου εμφανίζονται ραγάδες, προτείνεται η χρήση με κυκλικές κινήσεις, δυο φορές την ημέρα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνε μασάζ με ανοδικές κινήσεις και από έξω προς τα μέσα. Συνιστάται συνδυαστικό μασάζ στην κοιλιά, τους γλουτούς και τα μπράτσα.

info
Θα τα βρεις σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα HONDOS CENTERS, στα LILI & στο site της YOUTH LAB.: www.youthlab.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i