3 βασικά βήματα για τη σωστή περιποίηση του προσώπου

Μάθε πώς θα κάνεις την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί υγεία και λάμψη. (preview)

wash iStock

Για την επιδίωξη ενός υγιούς, λαμπερού δέρματος, η σωστή ρουτίνα περιποίησης είναι πρωταρχικής σημασίας. Ο καθαρισμός του προσώπου, το υαλουρονικό οξύ και οι κρέμες ημέρας στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, θα βοηθήσουν στην ενυδάτωση, τη θρέψη και την προστασία της, διατηρώντας τη νεανική και λαμπερή για τα επόμενα χρόνια.

1. Καθαρισμός προσώπου

Ο πρωινός καθαρισμός προσώπου αλλά και ο βραδινός, με ένα απαλό καθαριστικό κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου, βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων, της λιπαρότητας και των ακαθαρσιών που συσσωρεύονται στην επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Απόφυγε τα σκληρά καθαριστικά, που μπορεί να αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια από το δέρμα σου. Επίλεξε προϊόντα που καθαρίζουν χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

2. Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ισχυρό συστατικό που βρίσκεται στο δέρμα σου και είναι γνωστό για την ικανότητά του να προσελκύει και να συγκρατεί την υγρασία. Όμως τα επίπεδά του μειώνονται με την ηλικία, οδηγώντας σε ξηρότητα και απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας σου. Η ενσωμάτωση του υαλουρονικού οξέος στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου, βοηθά στην αναπλήρωση της υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα σου σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Μετά τον καθαρισμό, εφάρμοσε ορό προσώπου σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ αντλεί υγρασία από το περιβάλλον, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Η τακτική χρήση του, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, προσφέροντάς σας μια επιδερμίδα πιο λεία και λαμπερή.

Χρησιμοποιήστε τον ορό προσώπου Revitalift Filler της L'Oréal Paris με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος. Το πρώτο, ενυδατώνει άμεσα και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, το δεύτερο αναπληρώνει σε βάθος τον όγκο των γραμμών και των ρυτίδων και το τρίτο διεισδύει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας γεμίζοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες. Ο ορός αυτός ενυδατώνει άμεσα το δέρμα σου, επαναφέρει τον όγκο του και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Σε 6 εβδομάδες οι ρυτίδες μειώνονται κατά 47%!       

skin
iStock
                                  

Ποτέ μην παραλείπεις τον ορό ματιών Revitalift Filler της L'Oréal Paris με υαλουρονικό που ενυδατώνει εντατικά και γεμίζει τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο λεπτές γύρω από τα μάτια. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο με αποτέλεσμα σε 2 εβδομάδες τα μάτια δείχνουν νεότερα. Σε 6 εβδομάδες, οι γραμμές γύρω από τα μάτια βελτιώνονται δραστικά.

3. Κρέμα Ημέρας

Η κρέμα ημέρας προσφέρει ενυδάτωση επιδερμίδας, αναπληρώνοντας την υγρασία που χάνεται. Με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει υποστηρίζει την υγεία της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο της. Επίσης, παρέχει ένα προστατευτικό φράγμα απέναντι στους ρύπους του περιβάλλοντος.

Μετά τον ορό, εφάρμοσε την κρέμα και εστίασε στις  περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ξηρότητα ή ευαισθησία, όπως τα μάγουλα και το μέτωπο.

skin
iStock

Εφάρμοσε την κρέμα ημέρας Revitalift Filler Water Cream της L'Oréal Paris που περιέχει 2 τύπους υαλουρονικού οξέος. Το ένα αναπληρώνει σε βάθος τον όγκο των γραμμών και των ρυτίδων, ενώ το άλλο διεισδύει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας γεμίζοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες. Σε 2 εβδομάδες, η επιδερμίδα έχει τρεις  φορές περισσότερο όγκο, ενώ οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i