Keep your mind & body in good shape

Μην ξεχάσεις την εγγραφή σου στο newsletter

Διαγωνισμός: Κέρδισε το θρυλικό serum της SkinCeuticals αξίας 160 ευρώ (εξαφανίζει και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης) – αποτελέσματα

5 ΤΥΧΕΡΕΣ θα κάνουν δικό τους τον ορό 3πλής αντιοξειδωτικής και αντιγηραντικής δράσης Phloretin CF Gel της SkinCeuticals – το μοναδικό serum σε μορφή gel!

03.01.2017

εχεις διαβασει

Η SkinCeuticals είναι η μάρκα ορόσημο της αισθητικής ιατρικής και διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ιατρεία δερματολόγων & πλαστικών ιατρών.

Εν όψει των γιορτών, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας απόλυτος «σύμμαχος» για να κλέψεις τις εντυπώσεις και να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά σούπερ ανανεωμένη και super λαμπερή.

Αυτόν το «σύμμαχο» στον κάνουμε δώρο!

To Phloretin CF Gel εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, βελτιώνει τη λάμψη, αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τις λεπτές γραμμές.

Ο ορός προσώπου 3πλής αντιοξειδωτικής & αντιγηραντικής δράσης Phloretin CF Gel της SkinCeuticals είναι το μοναδικό serum σε μορφή gel! Ένα πανίσχυρο, αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό serum με 2% φλορετίνη , 10% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% φερουλικό οξύ με ελαφριά και δροσερή υφή Gel.

Tι πετυχαίνει; Αντιμετωπίζει τις βλάβες του δέρματος σε κάθε επίπεδο, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες ενάντια στη UVA και UVB ακτινοβολία!

sc_phloretin-cf-gel_visuals

Η επαναστατική σύνθεσή του Phloretin CF Gel:

 • Eπιταχύνει την κυτταρική ανανέωση & επανορθώνει την υφή του δέρματος
 • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης
 • Συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου
 • Αντιμετωπίζει δυσχρωμίες & κηλίδες

sc_phloretin-cf-gel

Με καθημερινή χρήση, προστατεύει το δέρμα και αποκαθιστά τη λαμπερή και υγιή όψη του δέρματος:

– Αποδίδει ενεργά συστατικά διεισδύοντας στο δέρμα!
– Για καθημερινή χρήση, πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας
– Κατάλληλο για λιπαρό, ευαίσθητο και κανονικό δέρμα. Ιδανικό επίσης για άνδρες και μελετημένο για να διεγείρει τους μηχανισμούς επανόρθωσης και αυτοΐασης του δέρματος!

Η άποψη της δερματολόγου

lina_vogka

Μαγδαληνή Βόγκα –Δερματολόγος/Αφροδισιολόγος

«Το SkinCeuticals Phloretin CF Gel αποτελεί το πρώτο serum-in-a-gel αντιοξειδωτικό μέγιστης αποτελεσματικότητας τόσο από πλευράς καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών εσωτερικά όσο και διόρθωσης των σημαδιών γήρανσης εξωτερικά. Η καθημερινή του χρήση κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα, σε συνδυασμό με τις θεραπείες κατά των δυσχρωμιών πού εφαρμόζω κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως laser και χημικά peels, αλλά και σε συνδυασμό με τις ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης και αποκατάστασης της πυκνότητας του δέρματος, έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη ενός λείου, λαμπερού, ομοιόμορφου και υγιούς δέρματος».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

 • ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΗΚΗΡΑ
 • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ
 • Κατσίβελου Ελένη
 • ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
 • Μαργαρίτα Σπάρταλη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου τους. 

Κέρδισέ το!

Γίνε μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν τον θρυλικό ορό SkinCeuticals Phloretin CF Gel

Διαγωνισμός: Κέρδισε τον ορό Phloretin CF Gel της SkinCeuticals

  Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 23/12/2016 έως τις 03/01/2017. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.shape.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 05/01/2017 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.shape.gr από τις 05/01/2017 έως τις 05/02/2017. Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης. Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

τι κονσίλερ να πάρω
Τι κονσίλερ να πάρω; Η beauty editor τα δοκίμασε όλα και συστήνει τα 4 καλύτερα κονσίλερ

Η Σοφία Μάργαρη κάνει crash test στα κονσίλερ και συστήνει τα 4 καλύτερα. Διάλεξε.

Nude κραγιόν: Βρες εδώ την απόχρωση που σου ταιριάζει ανάλογα με το δέρμα σου

Ο απόλυτος οδηγός για να διαλέξεις το καλύτερο nude κραγιόν ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σου.

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα πινέλα του μακιγιάζ!
Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα πινέλα του μακιγιάζ!

Μάθε την χρήση του κάθε πινέλου και δημιούργησε τα πιο cool make up looks!

Πλαστική στήθους: Ο πόνος, ο ύπνος, τα φάρμακα, το κόστος και όσα δε θα σου πει κανένας!

Θα πονάς μετά την επέμβαση, τι φάρμακα θα πάρεις, θα μπορείς να κοιμάσαι όπως σου αρέσει και πότε θα δεις το νέο σου στήθος;

#shapegreece