Kate Hudson: Το σνακ που καταναλώνει πριν από τις glam εμφανίσεις της

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τι έφαγε πριν από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ.

Kate Hudson Splash News / Ideal Image

H Kate Hudson πάντα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αφού πέρα από την ικανή ομάδα που έχει συσπειρώσει γύρω της, προσπαθεί να διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και την ψυχική της υγεία σε ισορροπία - πράγμα που είναι φανερό από την αισιοδοξία που εκπέμπει. Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί των βραβείων Όσκαρ, αφού η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ταινίας. Η ίδια δεν παρέλειψε να μας δώσει μία γεύση από την προετοιμασία της αλλά και το ποιο σνακ επιλέγει να τρώει λίγο πριν τα μεγάλα events, στα οποία δίνει το παρών. 

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, είδαμε τη Hudson να ετοιμάζεται αλλά και να παίρνει το γεύμα της πριν φορέσει το εντυπωσιακό φόρεμά της. "Τι τρως πριν μπεις στο φόρεμα; Αυγά. Χωρίς αλάτι", δήλωσε η ηθοποιός. Αναμφίβολα μέσα στα χρόνια, η Hudson έχει μάθει αρκετά μυστικά σε ό,τι αφορά τη διατροφή, την ομορφιά και την καλή υγεία από τους experts στο είδος τους. Μάλιστα, η ίδια ύστερα από τα αυγά έφαγε και ένα κομμάτι μπέικον, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν τρώει, ωστόσο σήμερα είναι μία ιδιαίτερη βραδιά. 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν χιλιάδες κάτω από την ανάρτησή της, σχετικά με την επιλογή του φαγητού. Η αλήθεια είναι πως τα αυγά είναι ένα καλό πρωτεϊνικό σνακ, όμως αρκετοί ήταν εκείνοι που σημείωσαν πως το μπέικον είναι πλούσιο σε νάτριο, επομένως το ότι δεν βάζει αλάτι στα αυγά δεν έχει πολύ νόημα. Άλλοι φυσικά της έδωσαν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι αυτό είναι ένα έξυπνο τρικ για να διατηρεί την ισορροπία, παίρνοντας το αλάτι από το μπέικον.

Η ηθοποιός ήταν εκθαμβωτική στο σαμπανιζέ χαλί, επιλέγοντας ένα φόρεμα από τον οίκο Rodarte, το οποίο κολάκευε τη σιλουέτα της, για την οποία μην ξεχνάμε πως είχε αρνηθεί το έξτρα αλάτι στα αυγά της.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i