Kate Hudson: Η εύκολη συνταγή της για πρωτεϊνικά brownies

Η διάσημη σταρ μοιράστηκε τη "μυστική" συνταγή με αφορμή το Super Bowl.

Kate Hudson Splash News / IDeal Image

Η γιορτή του αμερικανικού ποδοσφαίρου δεν είναι άλλη από το περίφημο Super Bowl που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, καθηλώνοντας στις τηλεοράσεις τους εκατομμύρια Αμερικανούς, δεδομένου ότι το πρόγραμμα πάντα βρίσκεται πρώτο σε τηλεθέαση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Kate Hudson, η οποία φέτος θέλησε να μοιραστεί τη συνταγή της για τα πιο λαχταριστά πρωτεϊνικά brownies, τα οποία προσφέρει κάθε χρόνο στους καλεσμένους της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

Και αν δεν δηλώνεις φαν του αμερικανικού ποδοσφαίρου, είσαι σίγουρα λάτρης της υγιεινής διατροφής. Επιπλέον, ποια από εμάς δεν θα ήθελε να αποκτήσει το σώμα της διάσημης ηθοποιού; Ίσως, λοιπόν, τα παρακάτω brownies να είναι η αρχή για να το αποκτήσουμε. Πάντως, η Hudson που μοιράστηκε τη συνταγή της στο site της, In Bloom, ορκίζεται πως αυτά τα brownies θα σας κάνουν στον καλύτερο οικοδεσπότη.

Υλικά

130 γρ. μαύρη σοκολάτα

1/4 της κούπας λάδι καρύδας

3 αυγά

3/4 της κούπας ζάχαρη καρύδας

1 κούπα αλεύρι αμυγδάλου

2 κουταλιές της σούπας κακάο

40 γρ. πρωτεΐνη σε σκόνη με σοκολάτα

1 πρέζα αλάτι 

σταγόνες μαύρης σοκολάτας 

200 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο μπολ λιώσε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας και άφησέ το στην άκρη. Με ένα μίξερ χειρός χτύπα για περίπου 5 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη καρύδας μέχρι το μείγμα να διπλασιαστεί σε όγκο. Κοσκίνισε το αλεύρι αμυγδάλου, το κακάο και το αλάτι και με μία μαρίζ ανακάτεψέ τα μαζί με το μείγμα σοκολάτας. Πρόσθεσε στο τέλος τις σταγόνες. Μετάφερε το μείγμα σε ένα ταψί 20x20 και ψήσε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Μόλις είναι έτοιμο το κέικ, άφησέ το να κρυώσει. Αφού περάσουν κάποια λεπτά μπορείς να κόψεις τα brownies σε μικρά κομμάτια - η Hudson τα έκανε σε σχήμα μπάλας football. 

Για τη διακόσμηση: Χτύπησε το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει και ανακάτεψε μέσα τη λιωμένη λευκή σοκολάτα. Άπλωσε την κρέμα πάνω στα brownies σε ό,τι σχέδιο επιθυμείς. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i