Το νέο φυτικό ρόφημα που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον καφέ σου

Η νέα σειρά Νουνού Φυτικό που θα βρεις σε 3 υπέροχες γεύσεις.

καφες_συστατικα Istock

H FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των φυτικών ροφημάτων στην Ελλάδα και παρουσιάζει τη νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό και NOYNOY BARISTA’S GOLD OAT για την επαγγελματική αγορά! Το λανσάρισμα των νέων φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ αποτελεί σταθμό για την εταιρεία, καθώς εμπλουτίζει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της μάρκας ΝΟΥΝΟΥ και με φυτικές επιλογές.

Η νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό αποτελείται από 3 υπέροχες γεύσεις - Αμύγδαλο, Αμύγδαλο με 0% Ζάχαρη και Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης- και είναι μία εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει θρεπτικότητα και γεύση, προσφέροντας ποικιλία στο πρωινό κάθε οικογένειας, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες Β2, Β12 & D και ασβέστιο!

​​noynou

 

Tο νέο NOYNOY BARISTA’S GOLD OAT ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ διευρύνει την εξειδικευμένη προϊοντική σειρά των επαγγελματικών προϊόντων για τον καφέ ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD.

ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό
ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό

Το φυτικό ρόφημα βρώμης αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον καφέ, καθώς δημιουργεί πλούσιο αφρόγαλα, με ήπια γεύση που δεν επισκιάζει το γευστικό προφίλ του καφέ, διαθέτοντας, παράλληλα, βελούδινη και γυαλιστερή υφή με ελαστικότητα.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητάς της "Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη", με στόχο την καλύτερη διατροφή για όλους, έναν από τους 6 πυλώνες της στρατηγικής, διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων  ΝΟΥΝΟΥ, που για περισσότερα από 90 χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Τα νέα φυτικά ροφήματα με την υπογραφή ποιότητας και υψηλής τεχνογνωσίας της FrieslandCampina και τη μοναδική γεύση ΝΟΥΝΟΥ κάνουν τη διαφορά σε κάθε περίσταση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i