Γκόρντον Ράμσεϊ: Ο διάσημος σεφ ανακοίνωσε ότι γίνεται vegan - Πανικός στο Tik Tok

Ένας από τους πιο διάσημους μάγειρες, ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος.

Γκόρντον Ράμσεϊ Γκόρντον Ράμσεϊ

"Γεια σας. Έχω κάτι να σας πω. Ύστερα από τρεις δεκαετίες μαγειρέματος και χιλιάδες ώρες πίσω από την κουζίνα, γίνομαι vegan”. Αυτό δήλωσε ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο διάσημος σεφ με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό στο Tik Tok.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους παγκοσμίως μάγειρες καθώς έχει περίπου 22 εκατομμύρια followers. Μετά την "βόμβα" που έριξε, παρουσίασε μία συνταγή για vegan μπριζόλα.

Τα σχόλια των χρηστών μετά το βίντεο έπεσαν βροχή, με τους περισσότερους από αυτούς να δηλώνουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ράμσεϊ πήρε αυτή την απόφαση.

 

Συνολικά, τα εστιατόρια του 54χρονου Βρετανού έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001.

Ο Ράμσεϊ πρωτοεμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Μέχρι το 2004 είχε γίνει από τους πιο γνωστούς σελέμπριτι σεφ στη Βρετανία, και μαζί με άλλους σεφ όπως τον Τζέιμι Όλιβερ, τη Ναιτζέλα Λόουσον και την Ντέλια Σμιθ, έχει επηρεάσει το κοινό στο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη γαστρονομία.

To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i