My Nutri: Γευστικά, λαχταριστά και υγιεινά γεύματα καθημερινά στην πόρτα σου

Mία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά σου.

My Nutri

Η My Nutri είναι μία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα του Έλληνα, με ένα κλικ στο www.mynutri.gr.

Ένα όραμα της κορυφαίας Ελληνίδας γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη, η οποία με τη My Nutri έρχεται να μυήσει στο δικό της τρόπο ζωής όλους εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, ξεκινώντας από τον ίδιο τους τον εαυτό. Η Ελένη Πετρουλάκη σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα των διατροφολόγων του Fitlab by Eleni Petroulaki και των μεγαλύτερων σεφ, κάνει πλέον με τη My Nutri προσιτή σε όλους την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. 

f

Με το πρωτοποριακό My Nutri system Combical X5 έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαμβάνουν λαχταριστά, πλούσια, γευστικά γεύματα και ταυτόχρονα να ενισχύουν τον οργανισμό τους με θρεπτικά συστατικά και να πετυχαίνουν απώλεια λίπους. Ήδη 4.500 άνδρες και γυναίκες που ακολούθησαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είδαν το σώμα τους και τη ζωή τους να αλλάζουν.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες να ακολουθήσει κανείς μόνος του ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και κατανοώντας τις απαιτήσεις σε χρόνο και χρήμα, η Ελένη Πετρουλάκη με τη My Nutri δημιουργεί τις συνθήκες που επιτρέπουν σε όλους να βιώσουν τα οφέλη της ευεξίας, μέσα από την απόλαυση και να αποκτήσουν ενέργεια και θετική ψυχολογία.

Το μενού της ημέρας ετοιμάζεται λίγο πριν την παράδοσή του από τους σεφ και την ομάδα της My Nutri, με αγνα ,φρέσκα υλικά και σύμφωνα  με τις προδιαγραφές του συστήματος Combical Χ5, που είναι το πλέον αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους αλλά και για την ενίσχυση του οργανισμού με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ανάλογα με τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. 

Με ένα κλικ στο  www.mynutri.gr η απόλαυση, η ευεξία και το ιδανικό βάρος μπαίνουν στη ζωή και του πιο δύσπιστου ενδιαφερόμενου.

Η My Nutri είναι η άσκηση στο πιάτο που θα κάνουν, θα εμπιστευτούν και θα λατρέψουν όλοι, απολαμβάνοντας καθημερινά στο χώρο που θα επιλέξουν υγιεινά και νόστιμα γεύματα !

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i