Σάκης Ρουβάς: Το detox λαχανικό που προτείνει μετά το Πασχαλινό τραπέζι

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ένα βίντεο με συμβουλές αποτοξίνωσης!

sakisrouvas Instagram @sakisrouvas

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάθε του βίντεο γίνεται viral στον κόσμο του TikTok. Αυτή τη φορά, o διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους φανς του ένα βίντεο αφιερωμένο στο Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς μας έβαλε στην κουζίνα του σπιτιού του για να μας δείξει το αγαπημένο του λαχανικό για αποτοξίνωση μετά το πασχαλινό τραπέζι. Όπως όλοι μας, έτσι και ο Σάκης Ρουβάς έφαγε λίγο παραπάνω το Πάσχα και τώρα θέλει να ακολουθήσει μερικά detox βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να βράσει μερικά άγρια σπαράγγια που είναι γεμάτα με φυτικές ίνες, φώσφορο και φυλλικό οξύ. Το δεύτερο βήμα αποτοξίνωσης που προτείνει είναι να καταναλώσεις το ζουμί από τα σπαράγγια που μόλις έβρασες.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει το detox λαχανικό/ ρόφημα που επιλέγει μετά το Πάσχα και δεν είναι άλλο από τον ζωμό των σπαραγγιών. Η συνταγή του είναι απλή! Παίρνεις το νερό που έβρασες τα σπαράγγια και προσθέτεις λίγο λεμόνι! Δες το σύντομο βίντεο του Σάκη Ρουβά στο TikTok και δοκίμασε και εσύ το σούπερ detox ρόφημά του για όσους έφαγαν πολύ το Πάσχα.

Διάβασε επίσης: Σπαράγγια: Γιατί θεωρούνται ο βασιλιάς των λαχανικών;

 

3+1 τρόποι να μαγειρέψεις τα σπαράγγια

σπαράγγια
Istock

Ψητά

Το ψήσιμο των σπαραγγιών επιτρέπει μια ελαφριά καραμελοποίηση της φλούδας του λαχανικού που το κάνει τόσο λαχταριστό. Είναι, επίσης, ένας γρήγορος τρόπος για να τα μαγειρέψεις και να τα προσθέσεις στο μεσημεριανό σου μενού.

Στον ατμό, σιγοβρασμένα ή ζεματισμένα (μπλανσάρισμα)

Απλά βρασμένα στον ατμό ή σιγομαγειρεμένα, τα σπαράγγια είναι νόστιμα και μπορείς να τα συνοδεύσεις με ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο, ή και τίποτα απολύτως. Μπορείς, επίσης, να ζεματίσεις τα σπαράγγια που είναι μία ακόμη χρήσιμη μέθοδος για την ενσωμάτωση του detox λαχανικού στα πιάτα σου.

Διάβασε επίσης: Πώς μαγειρεύονται τα σπαράγγια και ποια είναι τα οφέλη τους;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i