Back to gym με ανεβασμένη διάθεση και σούπερ ενέργεια

Η διατροφολόγος Ρένα Γάλλου μας εξηγεί πώς θα ενισχύσουμε τη διατροφή μας επιστρέφοντας στο γυμναστήριο μετά τις διακοπές.

Herbalife

Μόλις γύρισες από τις διακοπές και ανυπομονείς να επιστρέψεις στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθείς; Είσαι ξεκάθαρα Shape τύπος! Αυτή η περίοδος είναι, επίσης, ιδανική για να δοκιμάσεις μια νέα για σένα μέθοδο γυμναστικής κάνοντας ένα με δύο μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί και να θυμάσαι ότι ένα καλό προπονητικό πλάνο ιδανικά συνδυάζεται με ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα. Εξήγησε στον/στη διατροφολόγο σου το είδος, την ένταση και τη συχνότητα της άσκησής σου ώστε το διατροφικό πλάνο να είναι βασισμένο στις ανάγκες σου.

Αθλητική διατροφή: Τι είναι και πού μας βοηθά 

Πολλοί θεωρούν ότι η αθλητική διατροφή απευθύνεται μόνο στους αθλητές, ενώ
στην πραγματικότητα εφαρμόζεται σε οποιονδήποτε ακολουθεί έναν δραστήριο τρόπο ζωής, όπως εσύ! Ένα πλάνο ισορροπημένης αθλητικής διατροφής, που περιέχει τις τροφές, τα υγρά και τα συμπληρώματα διατροφής που απαιτούνται, σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αποδώσεις, υποστηρίζει την αποκατάσταση, βελτιστοποιεί την προσαρμογή και, το σημαντικότερο, προάγει την υγεία σου.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα χτίσεις ένα αποτελεσματικό πλάνο αθλητικής διατροφής και πώς θα καταλήξεις στα προϊόντα που χρειάζεσαι όταν αθλείσαι, θα σε βοηθήσει πολύ να σκεφτείς τρεις χρονικές φάσεις: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

• Είναι απαραίτητο να προετοιμάζεις σωστά το σώμα σου πριν από την άσκηση εστιάζοντας στην ενυδάτωση και την τόνωση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού σου.

• Κατά τη διάρκεια της άσκησης, για να κρατήσεις την ενέργειά σου στο
φουλ, ένα ρόφημα υδατανθράκων - πρωτεΐνης με πρόσθετες βιταμίνες ή ένα ποτό ηλεκτρολυτών χωρίς θερμίδες, πλούσιο σε βιταμίνη C θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου.

• Μετά από μια απαιτητική προπόνηση οι μύες σου χρειάζονται ξεκούραση και αποκατάσταση. Ένα απολαυστικό μετα-ασκησιακό ρόφημα πρωτεΐνης θα συμβάλλει στην αύξηση και τη διατήρηση της μυϊκής σου μάζας και την αποκατάστασή της.

• Θα βρεις ολοκληρωμένες σειρές αθλητικής διατροφής, όπως, για παράδειγμα, η σειρά της Herbalife24 με προϊόντα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνησή σου!

Powered by Herbalife (herbalife.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i