
Ζουμερό και πεντανόστιμο κέικ λεμονιού που καλύπτεται με γλάσο από ζάχαρη.
Υλικά
- 200 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού, μετρημένος αφού τον σουρώσουμε
- ξύσμα από 3 λεμόνια
- 200 ml ελαιόλαδο (ή μείγμα μισό μισό με καλής ποιότητας ηλιέλαιο)
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 325 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 40 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα σε σκόνη (ή έτοιμη σκόνη αμυγδάλου)
- λίγο λάδι + λίγο αλεύρι για το σκεύος
- Για το γλάσο ζάχαρης
- 230 γρ. ζάχαρη άχνη
- 40 ml νερό.
Δες περισσότερα στο thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr