
Μία συνταγή για τέλεια και μαλακά πασχαλινά κουλουράκια και μάλιστα χωρίς ζάχαρη.
Τα πιο νόστιμα, λαχταριστά, πασχαλινά κουλουράκια χωρίς ζάχαρη που πρέπει να δοκιμάσετε. Τη συνταγή βρήκαμε από την food blogger Emily Vagia.
Συνταγή για τα πιο μαλακά πασχαλινά κουλουράκια - Χωρίς ζάχαρη
Υλικά
- 1 πακέτο μαργαρίνη (βιτάμ ή becel)
- 1,5 φλ. μέλι
- 3/4 ποτήρια (του νερού) γάλα
- 3 αυγά
- 1 κ.γ. αμμωνία
- 1 κ.σ. baking powder
- 2 βανίλιες σε σκόνη
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 κιλό (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειάζεται για να γίνει μαλακή η ζύμη σας)
- κρόκος αυγού για το άλειμμα
Δες περισσότερα στο thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr