Στο Steliosparliaros.gr, ο μαγικός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος μας δίνει τις καλύτερες συνταγές.
Υλικά:
- 4 αυγά
- 250 γρ. γιαούρτι αγελάδας στραγγιστό με 10% λιπαρά
- 50 γρ. μέλι
- 10 γρ. κορν φλάουρ (1 γεμάτη κ.σ.)
- γλυκό του κουταλιού βύσσινο για το σερβίρισμα
Μερίδες: 8-10, Προετοιμασία: 10΄, Ψήσιμο: 20΄
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενωθούν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Ακουμπάμε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. επάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου και τυλίγουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου γύρω από αυτό ώστε να δημιουργηθεί μια βάση.
Αδειάζουμε μέσα το μείγμα της πίτας και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά (δεν θα πάρει ιδιαίτερο χρώμα). Για να ξεφορμάρουμε περνάμε προσεχτικά τη λάμα ενός μαχαιριού ανάμεσα στην πίτα και το τσέρκι. Αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
Για περισσότερες γλυκές και υγιεινές συνταγές, κάνε κλικ στο steliosparliaros.gr
Οι αγαπημένες μας συνταγές by Στέλος Παρλιάρος αυτή την εποχή;
- Γλυκό ψωμί με μπανάνα και βρόμη
- Γεμιστά μπισκότα μπανάνας
- Κέικ με μαρμελάδα μπανάνα
- Κούκις με σταφίδες και κορν φλέικς
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr