Υλικά:
100 γραμμ. φρέσκο τζίντζερ καθαρισμένο
125 γραμμ. μελάσα
250 ml ηλιέλαιο
30 γρ. ζάχαρη
130 γρ. μέλι
2 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών (γλυκόριζα και γαρίφαλο)
280 γραμμ. αλεύρι
2 αυγά
για το γλάσο:
20 γραμμ. τυρί κρέμα
30 γραμμ. άχνη ζάχαρη
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr