Το Super Spoon της Κρι Κρι στα κορυφαία καινοτόμα τρόφιμα διεθνώς

Σημαντική διεθνής διάκριση καινοτομίας στην έκθεση Sial Innovation 2016 στο Παρίσι για το Super Spoon της Κρι Κρι.

superspoon

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε πρόσφατα η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι με το γιαούρτι Super Spoon, στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης τροφίμων Sial Innovation 2016, που θα πραγματοποιηθεί 16-20 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, το Κρι Κρι Super Spoon, το πρώτο γιαούρτι στην κατηγορία λειτουργικών προϊόντων που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% από γάλα ημέρας, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, επιλέχθηκε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή ως ένα από τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε περισσότερες από 2.180 συμμετοχές.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών Sial Innovation πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 εκθετών από 105 χώρες και εστιάζει στην ανάδειξη των σημαντικότερων τάσεων στον κλάδο των τρόφιμων και των αντίστοιχων προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιοτική τους υπεροχή.

Η επιλογή των προϊόντων που διακρίνονται στο πλαίσιο της Sial Innovation γίνεται βάσει των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους και της προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν στον καταναλωτή, ενώ αποτελεί σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης των εταιρειών της βιομηχανίας τροφίμων να εξελίσσουν τα προϊόντα τους θέτοντας την καινοτομία στην υπηρεσία των τελικών καταναλωτών.

Το Super Spoon, η σύγχρονη πρόταση που χαρίζει δύναμη, ενέργεια και απόλαυση συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής του γιαουρτιού από Ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, θα εκτεθεί μαζί με τα υπόλοιπα καινοτόμα προϊόντα στο HALL 6 της έκθεσης, ως ένα από τα προϊόντα που ξεχώρισε στην κατηγορία των γαλακτοκομικών (οι κατηγορίες ανέρχονται συνολικά σε 15).

Με το συγκεκριμένο προϊόν η Κρι Κρι έχει πετύχει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις, απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, συνεχίζοντας παράλληλα να χτίζει μια ισχυρή ελληνική μάρκα με διεθνείς προδιαγραφές και δυναμική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι περισσότεροι από 155.000 επισκέπτες που αναμένεται να τιμήσουν τη φετινή διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Super Spoon στο περίπτερο της Κρι Κρι (νούμερο 7 A 039) και να απολαύσουν το κορυφαίο αυτό προϊόν της σύγχρονης ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i