Η Ελληνίδα iron-woman του τριάθλου αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της

Η Τζένη Μπουλμέτη είναι η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει σε αγώνα IRONMAN κάτω από το όριο των 10 ωρών.

αδασδ

Οι σούπερ ήρωες δεν ζουν μόνο μέσα στις ταινίες. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας, έχουν ανθρώπινη μορφή, τρέχουν, δουλεύουν, αθλούνται, έχουν οικογένεια. Συχνά, ή μάλλον καθημερινά, τα κάνουν όλα μαζί και καλούνται να επαναλάβουν την ίδια διαδικασία ξανά και ξανά. Αναρωτιέσαι αν ένα ανθρώπινο σώμα μπορεί να καταβάλει τέτοια υπεράνθρωπη προσπάθεια συνεχώς και να μην καταρρέει; 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία iron-woman, η οποία έχει καταφέρει να συνδυάσει τη μητρότητα, τον πρωταθλητισμό, την εργασία και τη σκληρή καθημερινότητα και να τα καταφέρει, όχι απλά καλά, αλλά περίφημα! Η Τζένη Μπουλμέτη, η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει σε αγώνα IRONMAN κάτω από το όριο των 10 ωρών και μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που πήραν πρόκριση για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα IRONMAN 2022, έχει καταρρίψει τα ανθρώπινα όρια και συνεχίζει απτόητη. Με επιδόσεις που συναγωνίζονται ακόμα κι αυτές των ανδρών, σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο σε ένα αγώνισμα που απαιτεί, όχι μόνο σωματική δύναμη, αλλά και πνευματική διαύγεια. Γιατί τρίαθλο σημαίνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, συνεχόμενα! Κάτι που θεωρείται απαιτητικό, η Τζένη Μπουλμέτη το κατέστησε εφικτό και μάλιστα, χαρακτηρίζοντάς το… διασκεδαστικό! Κι ενώ εμείς προσπαθούμε να κατανοήσουμε από την άνεση του καναπέ μας πώς μια γυναίκα με τόσες ιδιότητες διαπρέπει σε όλους τους τομείς της ζωής με δύναμη, ζωντάνια και χαμόγελο, η Τζένη θέτει τον επόμενο στόχο της, τον επόμενο αγώνα τριάθλου που θα τερματήσει.  

Ανακάλυψε όλες τις vegan πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.  

sdgdgd

Και το ερώτημα παραμένει το ίδιο. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; 

Καθημερινή εντατική προπόνηση, πείσμα και αγάπη γι’ αυτό που κάνει και φυσικά, διατροφή. Αυτή είναι η απάντηση! Η προπόνηση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, ωστόσο χωρίς τα απαραίτητα καύσιμα δεν μπορείς να την ολοκληρώσεις, πόσο μάλλον να κατακτήσεις την κορυφή. Κι εκεί έρχεται ο ρόλος της διατροφής. Η Τζένη έχει υιοθετήσει ένα διατροφικό πρόγραμμα που  καλύπτει τις ενεργειακές της ανάγκες και βοηθά στην αποκατάσταση των μυών, δίνοντας παράλληλα ένα γερό boost στον οργανισμό για την επόμενη προπόνηση και την απαιτητική καθημερινότητα. Άφθονο νερό, θρεπτικό πρωινό με μη επεξεργασμένες τροφές και σωστά γεύματα. Το μυστικό συστατικό της Τζένης, αλλά και κάθε αθλητή, παραμένει ένα, η πρωτεΐνη. Αυτή, θωρακίζει το ανοσοποιητικό και ενισχύει το μυοσκελετικό σύστημα, ακόμα και υπό τεράστια πίεση, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει και στην αποκατάσταση των μυών.  

Βρες όλες τις φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.  

rtht

Η Τζένη Μπουλμέτη επιλέγει μόνο φυτική πρωτεΐνη και συγκεκριμένα τις AMINO ANIMO. Φτιαγμένες από καρπούς και σπόρους της φύσης, όπως αμύγδαλα, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα, οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO προσφέρουν ενέργεια, πνευματική διαύγεια, αθλητική αντοχή και μυϊκή αποκατάσταση. Χάρη σ’ αυτές η πρωταθλήτρια βρίσκει την απαραίτητη ώθηση να φθάνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της και την αναγκαία δύναμη για να συνδυάζει τους πολλαπλούς της ρόλους. 

errete

Το AMINO ANIMO είναι το πρώτο ελληνικό brand που δημιούργησε vegan πρωτεΐνες εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, με σεβασμό στο περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους της γης, απαγορεύοντας ταυτόχρονα τις δοκιμές στα ζώα, αλλά και τη χρήση ζωικών παραγώγων. Με λίγα λόγια, δημιούργησε έναν διατροφικό gluten-, lactose-, soy-, sugar-free σύμμαχο για όσους στοχεύουν ψηλά, για όσους θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή και παράλληλα να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική τους καθημερινότητα. Γιατί, στην περίπτωση της Τζένης, το να είσαι μητέρα, εργαζόμενη και πρωταθλήτρια τριάθλου δεν έχει ρεπό! 

Ανακάλυψε όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i