Queen Venus από τη Sky Premium Life®: ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη γυναίκα!

συμπληρωμα_διατροφης Istock

Οι γυναίκες, περνούν διάφορα στάδια κατά τη διάρκεια της ζωής τους,
με πολλές αλλαγές να συμβαίνουν στο σώμα τους, σε πολλά από αυτά.
Έχουν μοναδικές διατροφικές απαιτήσεις και χρειάζονται συγκεκριμένες βιταμίνες και μέταλλα για να υποστηρίξουν περιόδους όπως η ανάπτυξη και η
αναπαραγωγική ηλικία, αλλά και για να ενισχύσουν την πρόληψη κάποιων ασθενειών.

Μια καλά ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά και μια ποικιλία πρωτεϊνών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, λόγω όμως του σύγχρονου τρόπου ζωής και μιας απαιτητικής καθημερινότητας, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Τα συμπληρώματα διατροφής έρχονται για να καλύψουν αυτό το κενό και να ενισχύσουν τη γενική υγεία του οργανισμού. Πλέον, η αγορά έχει κατανοήσει και μελετήσει ουσιαστικά τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργώντας ειδικά σχεδιασμένα σκευάσματα.

Το Queen Venus από τη Sky Premium Life®, περιέχει επιλεγμένους συνδυασμούς φυτικών εκχυλισμάτων από βότανα (ginseng, maca, κρόκο, τριβόλι), βιταμίνες (του συμπλέγματος B), μέταλλα (ψευδάργυρο, μαγνήσιο) και ιχνοστοιχεία (σελήνιο, μαγγάνιο) και απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες.

συμπληρωμα_διατροφης

Ο προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός του Queen Venus συμβάλλει στην ενίσχυση της λίμπιντο, υποστηρίζει την καλή σεξουαλική υγεία και τη θετική ψυχολογική διάθεση, ενώ βοηθάει στη μείωση της κόπωσης. Τα οφέλη όμως δε σταματούν εκεί.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα από τη Sky Premium Life®, συνεισφέρει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονα συμπτώματα κατά
τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης
, όπως εξάψεις, αϋπνία,
ψυχοσυναισθηματική αστάθεια, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, κ.ά., το Queen Venus, μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των ορμονών και να συνεισφέρει θετικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων αυτών. 

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους (vegetarians) & αυστηρά χορτοφάγους (vegans). Η Sky Premium Life® συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α' ύλες, με τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού τρόπου ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i