Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που υπόσχεται αντιγήρανση και μακροβιότητα

Αντιγήρανση, μακροβιότητα και καλύτερη υγεία υπόσχεται το νέο συμπλήρωμα διατροφής LONGAVITE.

γυναίκα υγεία ομορφιά CoffeeAndMilk

Η τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO παρουσίασε το νέο συμπλήρωμα διατροφής LONGAVITE, που υπόσχεται ότι συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής.

«Πρόκειται για ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής, έναν συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων, αμινοξέων και βιταμινών, μια θεραπεία μακροζωίας, που σκοπεύει να βελτιστοποιήσει την υγεία, να επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής και να φέρει τη ζωτικότητα πίσω στη ζωή μας», επεσήμανε κατά την παρουσίαση του προϊόντος LONGAVITE ο Αλκιβιάδης Σταϊκούρας, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας PHENOMENO στην Ελλάδα . «Η φόρμουλα του LONGAVITE αποτελείται από 34 ενεργά συστατικά, όλα πρωτογενή φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα και βιταμίνες πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό».

Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που υπόσχεται αντιγήρανση και μακροβιότητα - εικόνα 1

Αναφερόμενη στο ρόλο που έχουν τα βότανα στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου, η Εμμανουέλα Φωτεινού, Βιολόγος Msc-Κλινική Βιοχημικός, Σύμβουλος Ευεξίας,  τόνισε πως η σύνθεση του συμπληρώματος βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων, καρπών και φρούτων που έχουν επιλεγεί από φυσικές πηγές οι οποίες θα χαρακτηρίζονταν οι «βασιλιάδες» της αντιγήρανσης. «Ένας τέλειος συνδυασμός αντιοξειδωτικών μπορούν μέσα σε 30 μέρες να «εξουδετερώσουν» τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν και επιταχύνουν το γήρας και τις ασθένειες. Παράλληλα η LONGAVITE μέσω των θρεπτικών στοιχείων που εμπεριέχει προκαλεί πτώση των επιπέδων ζαχάρου στο αίμα με ταυτόχρονη πτώση των λιπιδίων, γεγονός το οποίο βοηθάει τα αγγεία και τους απομακρυσμένους ιστούς να τραφούν καλύτερα και να αναγεννηθούν».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i