Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Honda γίνονται Χορηγοί των αθλητών Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Κωνσταντίνου Βέλτση

Που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021.

Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, εκπροσωπεί διεθνείς καταστασκευαστές παγκοσμίου φήμης και μάρκες συνώνυμες της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της αντοχής, της ασφάλειας και της διάρκειας στο χρόνο. 

Κάποιες από τις μάρκες που εκπροσωπεί, όπως η Honda, έχουν βάλει την σφραγίδα τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε διεθνές επίπεδο έχοντας διαγράψει μία αξιοζήλευτη πορεία με αμέτρητες επιτυχίες και νίκες στις αγωνιστικές πίστες.

Με σύνθημα "In Motion for Almost a Century" (Σχεδόν έναν Αιώνα σε Κίνηση), και έχοντας ενσωματώσει στην εταιρική του κουλτούρα την έννοια της κοινωνικής αποστολής, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό ο οποίος χαρίζει παραδοσιακά νίκες στη χώρα μας και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες ανά την υφήλιο. 

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την υποστήριξη και την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται με ήθος και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απαιτητικής προετοιμασίας τους, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται στο πλευρό της αθλήτριας καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελίας Πλατανιώτη που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης και του Παραολυμπιονίκη άλματος εις μήκος Κωνσταντίνου Βέλτση που θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκυο.

Σαρακάκης

Για τη συνεργασία του με τον Ομίλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο Κωνσταντίνος Βέλτσης δήλωσε σχετικά: "Το να έχω στο πλευρό μου εταιρείες με τέτοια ιστορία όπως ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και ο ιαπωνικός κόλοσσος Honda, με κάνει και πολύ χαρούμενο αλλά και πιο δυνατό! Είμαι ευγνώμων για την έμπρακτη στήριξή τους που σίγουρα με φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον δρόμο προς το Τόκυο."

Σαρακάκη

Αντίστοιχα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη ανέφερε "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για  την συνεργασία μου με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έναν Όμιλο με σχεδόν 100 χρόνια ιστορία, και την Honda που από την ίδρυσή της, το 1948, έχει βαθιά ριζωμένα στο DNA της τον αθλητισμό και τις υψηλές επιδόσεις. Με την πολύτιμη στήριξή τους, το ταξίδι μου προς το Τόκυο θα είναι ακόμα πιο όμορφο".

σαρακάκης

Ο κ. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έκανε την παρακάτω δήλωση: "Πριν από 60 περίπου χρόνια, ο ιδρυτής του Ομίλου μας ταξίδεψε για πρώτη φορά στο Τόκυο και εξασφάλισε την αντιπροσώπευση για την Ελλάδα κορυφαίων Ιαπώνων 

Ο κ. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έκανε την παρακάτω δήλωση: "Πριν από 60 περίπου χρόνια, ο ιδρυτής του Ομίλου μας ταξίδεψε για πρώτη φορά στο Τόκυο και εξασφάλισε την αντιπροσώπευση για την Ελλάδα κορυφαίων Ιαπώνων κατασκευαστών. Είμαι βέβαιος ότι με το ίδιο πνεύμα αυτοπεποίθησης, η Ευαγγελία και ο Κωνσταντίνος θα διακριθούν εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την χώρα μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i