Το "ΒΙΚΟΣ" Ionian Sea Tri 2022 έρχεται στις 4 και 5 Ιουνίου

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε στηρίζει και ονοματοδοτεί τη διοργάνωση "ΒΙΚΟΣ" Ionian Sea Tri 2022.

ΒΙΚΟΣ iStock

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε στηρίζει και ονοματοδοτεί τη διοργάνωση  "ΒΙΚΟΣ" Ionian Sea Tri 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 4 και 5 Ιουνίου

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου, παιδικού τριάθλου, κολύμβησης και aquathlon, για άνδρες και γυναίκες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ.

Ionian_Sea

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της και αντανακλά τη βαθιά της πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά. Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην Ήπειρο, τη "γειτονιά" της. 

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείς να βρεις εδώ

Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i