Τελικά, υπάρχει άλλος τρόπος να σμιλεύσουμε τους μυς και να "κάψουμε" λίπος;

Ή αλλιώς, να γίνουμε fit χωρίς γυμναστική.

fit iStock

Από τον δρ. Όθωνα Κρητικό MD, PHD, πλαστικό χειρουργό (doctorotto.gr). 

Εάν δεν πιστεύεις στις μαγικές λύσεις για τη δημιουργία ενός σμιλευμένου και super-fit σώματος, o πλαστικός χειρουργός δρ Όθωνας Κρητικός μας συστήνει ένα μηχάνημα που υπόσχεται να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σώμα που θέλουμε.

Τι είναι το EMSCULPT NEO;

"Πρόκειται για ένα καινοτόμο μηχάνημα, το οποίο σμιλεύει και ενδυναμώνει τους μυς ενώ ταυτόχρονα καίει πολύ λίπος μέσα από σύντομες 30λεπτες συνεδρίες, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι.

Το επαναστατικό και μοναδικό στην Ελλάδα EMSCULPT NEO χρησιμοποιεί τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, η οποία μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα κατά 25% και να μειώσει το λίπος τοπικά κατά 30% μέσα σε τέσσερις μόνο συνεδρίες. Πολλαπλές κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το EMSCULPT NEO επιφέρει μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα σου, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη, διατηρώντας τη με σταθερή ήπια εκγύμναση".

Πώς λειτουργεί;

"Αποτελεί την πρώτη και μοναδική τεχνολογία αυτού του είδους, με τις ειδικές κεφαλές να εκπέμπουν εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό παλμό υψηλής έντασης στους μυς, σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες στο λίπος και το δέρμα. Χωρίς κόπο, πόνο και χρόνο αποθεραπείας, επιφέρει αύξηση της μυϊκής μάζας και ενδυνάμωση, καθώς και λιπόλυση που εκφράζεται με απώλεια πόντων.

 Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, κατά την οποία πραγματοποιούνται 20.000 μυϊκές συσπάσεις από τον εξειδικευμένο γιατρό στα εξής σημεία εφαρμογής: γλουτοί, κοιλιακοί, πλαϊνά της κοιλιάς, πρόσθιες και οπίσθιες επιφάνειες των μηρών, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες των μηρών, γάμπες, δικέφαλοι και τρικέφαλοι μυς των βραχιόνων".

Και τι ακριβώς προσφέρει στο σώμα;

"H μοναδική αυτή τεχνολογία, εγκεκριμένη από το FDA, είναι κατά 9% πιο αποτελεσματική στους μυς και κατά 11% πιο αποτελεσματική στη λιπόλυση από το προηγούμενης γενιάς EMSCULPT, το οποίο δεν διέθετε ραδιοσυχνότητες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το EMSCULPT NEO απευθύνεται σε όλους, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο πως η εν λόγω μη-επεμβατική θεραπεία έχει κάνει θραύση στους celebrities και τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, στα μοντέλα της Victoria’s Secret αλλά και στους αθλητές του NBA και του NFL!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i