Γυμνάσου στο απόλυτο 3ήμερο φυσικής κατάστασης: Το ATHENS FITNESS FESTIVAL έρχεται για πρώτη φορά στην Ακτή Βουλιαγμένης

Για πρώτη φορά έρχεται το απόλυτο fitness event στην πιο ειδυλλιακή παραλία της Αθήνας γεμάτο γυμναστική, ευεξία, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις! Εμείς θα είμαστε εκεί, εσύ;

Athens Fitness Festival

Ο κόσμος του fitness έχει δει μια ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια ανθρώπους να αφιερώνουν τον χρόνο και την ενέργειά τους για να παραμείνουν σε φόρμα και να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για προγράμματα, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες γυμναστικής, επαγγελματίες και λάτρεις της φυσικής κατάστασης έχουν συγκεντρωθεί για να δημιουργήσουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες εμπειρίες γυμναστικής.

Ένα τέτοιο γεγονός είναι το επερχόμενο ATHENS FITNESS FESTIVAL (AFF) που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από τις 5 έως τις 7 Μαΐου στην ακτή της Ακτής Βουλιαγμένης. Αυτή η διοργάνωση έχει στόχο να προσελκύσει επαγγελματίες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας την τέλεια πλατφόρμα για την καθιέρωση της μεγαλύτερης ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης με διεθνή συμμετοχή στην Ελλάδα.

Athens Fitness Festival

Η εκδήλωση προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ψυχαγωγίας, προσφέροντας το κατάλληλο χώρο και εξοπλισμό έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής 10 διαφορετικών τύπων προγραμμάτων γυμναστικής, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Fit Kids, Trampoline και Calisthenics με καθοδήγηση κορυφαίων εκπαιδευτών. 

Athens Fitness Festival

To ATHENS FITNESS FESTIVAL περιλαμβάνει επίσης εκθεσιακό χώρο με εταιρείες και προϊόντα που σχετίζονται με το fitness, καθώς και οργανωμένα σεμινάρια με επιστημονικούς ομιλητές από τους τομείς του fitness, της διατροφής και του life-coaching Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τρεις καταξιωμένους DJs στην κεντρική σκηνή κάθε βράδυ.

Athens Fitness Festival

Ο απώτερος στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να προωθήσει τη φυσική κατάσταση και την ευεξία ως τρόπο ζωής, εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να ζήσουν πιο υγιεινό, πιο χαρούμενο και πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Το AFF στοχεύει να προωθήσει τη φυσική κατάσταση και την ευεξία ως τρόπο ζωής και να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ζήσουν πιο υγιείς. Είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Είτε είσαι λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε επαγγελματίας αθλητής, είτε απλά θέλεις να βελτιώσεις την υγεία και την ευεξία σου, το AFF έχει κάτι για εσένα!

AFF

Σημείωσε, λοιπόν, την ημερομηνία και ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο fitness event στην Ελλάδα. Επισκέψου την ιστοσελίδα του AFF για το αναλυτικό πρόγραμμα και για να προμηθευτείς τα εισιτήριά σου. Τα λέμε στη Βουλιαγμένη!

Ανακάλυψε το Πρόγραμμα, τους Instructors και τα Fitness Stages!

Ραντεβού για ένα αναζωογονητικό και active τριήμερο στην Ακτή Βουλιαγμένης!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i