"CLOUDMONSTER 2 | Το νέο σου αθλητικό παπούτσι

Οι λάτρεις του τρεξίματος, της κίνησης και της μουσικής, έδωσαν ραντεβού στο Cosmos Sport της Γλυφάδας προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν το νέο μοντέλο της εταιρείας "On", το Cloudmonster 2.

on

Ήταν όλοι εκεί: φίλοι του ελβετικού Premium Sprorts Wear brand και των Cosmos Sport, αλλά και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου, βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο fitness χώρο του "Cosmos Hub" όπου γνώρισαν το νέο Cloudmonster 2, που ήρθε για να συνεπάρει, αλλά και να φέρει την επανάσταση στην αίσθηση του τρεξίματος. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να αισθανθούν τα υψηλά επίπεδα επιστροφής ενέργειας και συμμετείχαν στο Energy Run (short & easy run). 

on


Αξίζει να σημειώσουμε πως, για το λανσάρισμά του, η "On" συνεργάστηκε με το Kinda, το κορυφαίο εργαστήριο νευροαισθητικής, αλλά και με την DJ/music producer Jayda G, με σκοπό να χρησιμοποιήσουν την επιστήμη του ήχου και να δημιουργήσουν ένα ειδικό music mix σχεδιασμένο να τονώνει την ενέργεια των  δρομέων. 

on


Η βραδιά του πιο εναλλακτικού αθλητικού event, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο stage ανέβηκε ο Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα του, INCO, οι οποίοι "απογείωσαν" τους πάντες με την ενέργεια και το εκπληκτικό live act τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i