Τι είναι πάλι αυτό το fating;

Κάποτε τραγουδούσαν προφητικά η Πωλίνα και ο Δάντης "να κάνουμε push-ups". Τώρα έγινε μόδα.

fating istock

Tο fating, η τελευταία "τρέλα" στον κόσμο των ραντεβού, συγχωνεύει άψογα τη γυμναστική και τα ραντεβού, θέτοντας τον αθλητισμό ως το επίκεντρο για ρομαντικές συναντήσεις. Εν ολίγοις, δίνεις ραντεβού στο γυμναστήριο, κάνεις με τον άλλον μαζί την προπόνησή σου και γνωρίζεστε με αυτόν τον τρόπο. 

Τα πλεονεκτήματα του fating

Τα πλεονεκτήματα του fating επεκτείνονται πέρα από την απλή σωματική άσκηση, γενικώς βγάζει νόημα ακόμα και από επιστημονικής άποψης. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό πυροδοτεί την απελευθέρωση ενδορφινών, αυτών των χημικών ουσιών που προκαλούν ευεξία και ενισχύουν τις συναισθηματικές και νοητικές συνδέσεις.

Καθώς τα wannabe ζευγάρια συμμετέχουν μαζί σε σωματικές προκλήσεις, δημιουργείται μια αίσθηση εμπιστοσύνης, θέτοντας γερά θεμέλια για μια βαθύτερη σχέση.

Αυτό που κάνει το fating να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητά του να διευρύνει τα όρια και να προάγει την αυθεντικότητα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ραντεβού, όπου οι συζητήσεις μπορεί να μοιάζουν εξαναγκασμένες, οι αθλητικές δραστηριότητες παρέχουν μια φυσική πλατφόρμα για γνήσια αλληλεπίδραση.

 Το να ιδρώσετε μαζί όχι μόνο ανακουφίζει από την πίεση, αλλά αποκαλύπτει και πτυχές του χαρακτήρα που μπορεί να παραμένουν κρυφές σε επίσημες συνθήκες.

Επιπλέον, τα ραντεβού αυτά προσφέρουν μια αναζωογονητική απόκλιση από τον κανόνα, αποφεύγοντας την αμηχανία που συχνά συνδέεται με τα συμβατικά σενάρια γνωριμιών. Με το αλκοόλ σε δεύτερη μοίρα, οι συζητήσεις ρέουν πιο οργανικά.

H συνέχεια στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i