Ελένη Πετρουλάκη: Παρέχει διαδικτυακά προγράμματα άσκησης για άτομα με ειδικές ανάγκες και χρόνιες παθήσεις

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ελένη Πετρουλάκη

Τα Online προγράμματα άσκησης και ευεξίας μπήκαν στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων ειδικά την τελευταία περίοδο. Και όλα δείχνουν ότι ήρθαν για να μείνουν. Η προσωπική προπόνηση είναι σημαντική και προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα άσκησης είναι απαραίτητο να είναι εξατομικευμένο και βασισμένο στους στόχους του αθλούμενου, ενώ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι πρέπει να αλλάζει κάθε μήνα, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης, το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ανάλογο με την ηλικία του κάθε ασκούμενου, τις μυοσκελετικές παθήσεις που ίσως έχει (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, τενοντίτιδα κ.α.), το ιστορικό του σε τραυματισμούς, τη στάση του σώματός του και γενικά την κατάσταση της υγείας του (υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης, καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες, παχυσαρκία).

Όπου και εάν βρίσκεστε, μπορείτε εύκολα να έχετε τον προσωπικό σας γυμναστή μέσα από τη δυνατότητα που σας παρέχει το Fitlab by Eleni Petroulaki με τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας. Απευθυνόμαστε σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων και σε όλες τις ηλικίες (Kids , Teens , 40+ , 50+ , άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνιες παθήσεις, εμμηνόπαυση, εγκυμοσύνη, αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη (Αρχάριοι -Μεσαίο επίπεδο -Προχωρημένοι) (Beginners, Intermediate, Advanced).

Tώρα, άλλη μια καινοτομία της Ελένης Πετρουλάκη είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Η Ελένη Πετρουλάκη και η εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών του Fitlab παρέχει διαδικτυακά προγράμματα άσκησης για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες όπως επίσης και για χρόνιες παθήσεις για όλες τις ηλικίες σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε, εντός και εκτός Ελλάδας.

Με ένα κλικ στο σύνδεσμο: ONLINE PERSONAL TRAINING – FITLAB BY ELENI PETROULAKI μπορείτε να επιλέξετε όποιον γυμναστή θέλετε έχοντας παράλληλα συνεχή υποστήριξη από όλη την ομάδα του Fitlab.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i