Τα 5 καλύτερα (δωρεάν) apps για τρέξιμο

Εφαρμογές για να σταματήσουν οι δικαιολογίες για το τρέξιμο.

τρέξιμο iStock

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το να τρέχετε καλοκαιριάτικα στην πόλη δεν είναι και το πιο εύκολο. Όταν όμως έχετε το σωστό κίνητρο -γιατί ας μην γελιόμαστε το τρέξιμο είναι θέμα προπόνησης και κινήτρου- τότε όλα γίνονται πιο απλά. Όταν βάζουμε όμως στόχους, είναι σημαντικό να τους υπακούμε και να γνωρίζουμε το πού πατάμε. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε 5 apps ιδανικά για να ξεκινήσετε άμεσα το τρέξιμο. Είναι όλα διαθέσιμα στο Google Play.

Runkeeper

Τα καθαρά τρεχαντήρια που αναζητούν τις δωρεάν εφαρμογές τρεξίματος θα πρέπει να επικεντρωθούν στο Runkeeper. Είναι αφιερωμένο στο να κρατάει τις λεπτομέρειες των τρεξίματός σας στα χέρια σας. Η εφαρμογή καταγράφει τον ρυθμό, την απόσταση, τον συνολικό χρόνο άσκησης, τις θερμίδες που κάψατε και άλλες χρήσιμες μετρήσεις. Το Runkeeper σας επιτρέπει επίσης να τραβάτε και να επισημάνετε φωτογραφίες εν κινήσει για να τις χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για τη διαδρομή και για κοινή χρήση στο μέλλον. Επιπλέον το app συγχρονίζεται με άλλες εφαρμογές για τη δημιουργία λεπτομερών αναφορών της δραστηριότητάς σας, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε στα social media.

Strava

Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί την απόσταση, τον ρυθμό, την ταχύτητα, το υψόμετρο και τις θερμίδες που κάψατε -και έχει προκαλέσει αμέτρητους διαγωνισμούς μεταξύ δρομέων και ποδηλατών. Με τις λειτουργίες "Προκλήσεις" και "Βασιλιάς/ Βασίλισσα του βουνού", οι μέσοι άνθρωποι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του ταχύτερου γνωστού χρόνου σε μια διαδρομή ή ανάβαση - και να κερδίσουν δικαιώματα για ρεκόρ διαδρομής. 

Map My Run

Το Map My Run αναβαθμίστηκε σημαντικά μετά την εξαγορά της πλατφόρμας από την Under Armour πέρυσι. Είναι δωρεάν και μπορεί να σας καθοδηγήσει σε μια διαδρομή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ιδανικό για τους δρομείς που ταξιδεύουν συχνά, το Map My Run προσφέρει χιλιάδες διαδρομές σε πόλεις σε όλο τον κόσμο - συχνά καταγεγραμμένες και βαθμολογημένες από δρομείς της περιοχής. Επιπλέον, η εφαρμογή θα αποθηκεύσει έως και 600 από τις αγαπημένες σας προσωπικές διαδρομές, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιστρατεύσετε μία όταν το κίνητρο είναι χαμηλό. 

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i