Editorial: You are the pina to my colada!

Βάλε δυνατά το αγαπημένο σου regae κομμάτι και διάβασε το editorial του τεύχους Ιουνίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

κοκτέιλ παραλία θάλασσα καλοκαίρι διακοπές istock

Είναι απόγευμα μιας δύσκολης Τρίτης, της οποίας προηγήθηκε μια δύσκολη Δευτέρα και την οποία θα ακολουθήσει μια δύσκολη Τετάρτη (δεν έχω μαντικές ικανότητες, βλέπω την ατζέντα με τις υποχρεώσεις μου!).

Αναζητώ στο αχανές σύμπαν του Διαδικτύου έμπνευση για ένα ταιριαστό μότο σε ένα θέμα που έχουμε γράψει. Και το μάτι μου πέφτει πάνω σε αυτό: "You are the pina to my colada!".

Καμία σχέση με αυτό που έψαχνα, αλλά μου έφτιαξε τη διάθεση, με είδα καθισμένη κάπου κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, να χαζεύω τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου να σβήνουν πίσω από τη θάλασσα, κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι pina colada και έχοντας δίπλα μου κάποιον που είναι η pina στην colada μου, για να το πω με αυτόν τον υπέροχα ασύντακτο και χωρίς νόημα τρόπο.

Ένιωσα καλοκαίρι, ανεμελιά, χαρά, γαλήνη, αισιοδοξία, ευτυχία. 

Αυτά όλα τα συναισθήματα θέλω να σου μεταφέρει το τεύχος που κρατάς στα χέρια σου. Είναι καλοκαιρινό, είναι φρέσκο, είναι πλούσιο, είναι πολύχρωμο, είναι δροσερό. Και έχει στο εξώφυλλό του ένα πολύ ικανό και πανέμορφο κορίτσι, μια μπαλαρίνα του νερού, την Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη, που μας εμπνέει με τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και που είναι τόσο δροσερή και όμορφη όσο το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε. 

Σου εύχομαι να το ζήσεις, να το ευχαριστηθείς και να το γιορτάσεις με όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας ξεχωριστή. Σου εύχομαι, επίσης, να απολαύσεις αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον άνθρωπο/τους ανθρώπους που θα είναι η pina στη δική σου colada.

Καλό καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i