Τα 6 + 1 parisian chic σύνολα που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Τα looks που θα φέρουν την παριζιάνικη φινέτσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

dadd Courtesy of Regalinas

Εκείνες τις ημέρες που αναρωτιόμαστε ''τι θα φορέσουμε'' αλλά και εκείνες που απελπιζόμαστε λέγοντας όλο παράπονο πως ''δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε'' εμφανίζονται οι Παριζιάνες με τις στιλιστικές προτάσεις τους. Οι γυναίκες με το ασύγκριτο στιλ και την απαράμιλλη ανεπιτήδευτη κομψότητα, oι Παριζιάνες, αποτελούν πηγή στιλιστικής έμπνευσης, αφού πάντα βασίζονται σε basic κομμάτια για να δημιουργήσουν τα πιο αξιοζήλευτα και αβίαστα stylish looks τα οποία εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε.

Εμπιστευθήκαμε, λοιπόν, τα καλοκαιρινά τους looks για να χτίσουμε την γκαρνταρόμπα της σεζόν και να δημιουργήσουμε σύνολα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις: είναι κομψά και συγχρόνως άνετα, χωρίς να γίνονται στιλιστικοί συμβιβασμοί όταν η θερμοκρασία ''χτυπάει'' κόκκινο.

Τα σύνολα με τον παριζιάνικο αέρα που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη φέτος το καλοκαίρι

Μετά από μία μεγάλη αναζήτηση συγκεντρώσαμε παρακάτω 7 καλοκαιρινά looks τα οποία έχουν την παριζιάνικη φινέτσα και ανταποκρίνονται σε όλες τις στιλιστικές ανάγκες μας. Θα βρεις ανάμεσα τους κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που μπορείς να αξιοποιήσεις από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο έως την έξοδο και τη χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Δες παρακάτω πως θα αναδειχθείς σε μία πραγματική Παριζιάνα.

Look No.1

Τα φλοράλ φορέματα δεν λείπουν ποτέ από τις εμφανίσεις των Παριζιάνων, ενώ ένα σχέδιο με ευρηματικά cut outs ανανεώνει το κλασικό τους look και σε αναδεικνύει στην πιο updated fashionista.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i