Dirty Laundry: Η SS22 συλλογή "ντύνει" προσωπικότητες που αγαπούν την κομψότητα και την άνεση

Η νέα καμπάνια ρούχων της Dirty Laundry για το καλοκαίρι του 2022 είναι ένας εικονογραφημένος οδηγός απόλυτης ελευθερίας και διαφυγής από την πραγματικότητα.

fsdfsfs Courtesy of Dirty Laundry

Ελευθερία έκφρασης. Απαράμιλλη άνεση. Προσωπικότητα. Με μία πρώτη σκέψη, αυτοί οι τρεις όροι μπορεί να μοιάζουν κάπως ασύνδετοι μεταξύ τους ή να μην μπορούμε να αντιληφθούμε πως έχουν κοινό πυρήνα. Μέχρι ένα brand μόδας με ξεχωριστό όραμα στο gender fluid ντύσιμο να αναλάβει να μας αποδείξει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα τους. Τα τελευταία χρόνια, ακριβώς αυτό έχει καταφέρει το brand, που αγαπούν και επιλέγουν άντρες και γυναίκες, που δεν αντιμετωπίζουν το στιλ τους επιφανειακά, αλλά συνειδητά. Ο λόγος για το brand Dirty Laundry.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η Dirty Laundry δημιούργησε μία συλλογή που περιλαμβάνει όλα τα fashion essentials που χρειάζεται να έχει κάθε γυναίκα και άντρας στη συλλογή του.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η Dirty Laundry παρουσιάζει μία συλλογή που είναι συνώνυμο της απόλυτης αίσθησης της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης που υψώνει το ανάστημα της σε πάσα περιοριστική ή επιθετική συμπεριφορά. Η νέα ευφάνταστη καμπάνια του brand, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει ως τίτλο FREEDOM BEYOND REALITY και είναι φωτογραφημένη μεσοπέλαγα στο Αιγαίο. Τα μοντέλα της καμπάνιας φορούν τα ολοκαίνουργια fashion essentials της Dirty Laundry και χαρίζουν σε όλους μας νέες ιδέες για αυτοέκφραση, άνεση και ντύσιμο που χαρακτηρίζεται από φαντασία.

Η νέα SS22 συλλογή της Dirty Laundry

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η Dirty Laundry "'εκλεισε” σε μία πλήρης σειρά ρούχα που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και χαρακτηρίζονται από πολυμορφικότητα και υψηλή ποιότητα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i