Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

ζώδια unsplash

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η επιστροφή από τις διακοπές φέρνει και εξελίξεις. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει όλα τα μέσα να ανανεωθείς επαγγελματικά, περνάς τις ιδέες σου στους άλλους. Έρχονται αλλαγές, αρκεί να ξέρεις τι θες. Ασχολείσαι με την καθημερινότητά σου και βάζεις τάξη στο σπίτι, στην οικογένεια, σε λογαριασμούς. Βρες τις ισορροπίες σου με καθαρή ματιά, ρύθμισε όσα πρέπει για να πας μπροστά, είναι πολλές οι υποχρεώσεις σου. Ο Άρης για μεγάλο διάστημα φέρνει υπερένταση και υπερδραστηριότητες. Οι ρυθμοί είναι έντονοι και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει ανατροπές στην οργάνωση και στα προγράμματά σου. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστούν σχέσεις και συνεργασίες, δεν είναι καλή περίοδος για νέες σχέσεις και έρωτες, κάνε διάλογο. Από τις 24 η ασυνεννοησία θα πλήξει και την καθημερινή σου ζωή.

ΤΙΡ: Το κλίμα είναι ανάμεικτο.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου δίνει φαντασία και δημιουργικές ιδέες. Η Αφροδίτη, από τις 5, βελτιώνει τη συναισθηματική σου ζωή, όλοι εκτιμούν τη συντροφιά σου. Θετικές και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική με τον Άρη, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε άσκοπες παρορμητικές αγορές και σε απερίσκεπτο καταναλωτισμό. Επειδή ο Άρης θα μείνει για μήνες στους Διδύμους, θα υποστείς τις συνέπειες αργότερα. Ένα άλλο δίδυμο, το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Και βέβαια, μεγάλη προσοχή στον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, που θα γυρίσει ανάδρομος στις 10 και θα κάνει τη ζωή σου δύσκολη. Ειδικότερα, από τις 24 προσοχή σε παρεξηγήσεις με σύντροφο και παιδιά, το νευρικό σου σύστημα κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Tip: Βρες χρόνο για το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα οραματίζεσαι καλύτερες και πιο δημιουργικές ημέρες σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Κάνεις νέες γνωριμίες, χρήσιμες για τη δουλειά σου. Κρίνεται απαραίτητο να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες των βημάτων σου, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, γυρίζει ανάδρομος στις 10 φέρνοντας καθυστερήσεις αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Τελείωνε με ό,τι έχεις αφήσει στη μέση, γιατί μετά θα πρέπει να πολλαπλασιάσεις τις προσπάθειές σου. Η πανσέληνος στις 10 σε κάνει επιφυλακτική σε νέους τομείς εργασίας και με νέα πρόσωπα. Ο Άρης θα βρίσκεται για πολλούς μήνες στο ζώδιό σου και σε κάνει παρορμητική. Βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά, έχεις θάρρος και δύναμη για να επιβληθείς και παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Η Αφροδίτη, από τις 5, κάνει το κλίμα στις σχέσεις σου τεταμένο.

Τip: Μετακομίζεις ή αλλάζεις δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Είσαι έτοιμη να ορμήσεις, είναι καιρός. Είναι ένας κινητικός μήνας. Ο Ουρανός σε σπρώχνει σε φιλόδοξα σχέδια, πιστεύεις στον εαυτό σου και στα όνειρά σου. Όμως, προβληματίζεσαι κατά πόσο μπορείς να αντέξεις σωματικά με τις τόσο πολλές υποχρεώσεις. Μπορεί να δουλεύεις πολλές ώρες ή μπορεί να κάνεις επιλογές που σε επιβαρύνουν σωματικά. Ο Άρης θα βρίσκεται για πολλούς μήνες στους Διδύμους και θα πρέπει να προσέχεις, να φροντίζεις την υγεία σου, τη σωματική και την ψυχική. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά η Αφροδίτη είναι εδώ για να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Βρίσκεις τις ισορροπίες με το ταίρι σου και την οικογένειά σου. Δείξε την αγάπη σου. Αν είσαι μόνη, ονειρεύεσαι μια αρμονική σχέση, αλλά δεν είσαι ακόμη έτοιμη να τη ζήσεις. Θέλεις να ερωτευτείς αλλά και να πεταλουδίσεις.

Τip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου ως τις 4, ενισχύει τη σχέση σου, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, το έχεις ανάγκη άλλωστε. Ξέρεις να πείθεις, η δύναμή σου είναι η επικοινωνία και ο Ερμής, ως τις 9, σε στηρίζει. Οι γνωριμίες αυξάνονται και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Το εξάγωνο Άρη/Δία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα παλιό σχέδιο που θα το αξιοποιήσεις και θα το υλοποιήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 5, γίνεσαι πιο κτητική με το ταίρι σου. Μπορεί να νιώθεις μόνη. Η λύση είναι να κάνεις διάλογο με τον σύντροφό σου, να περιορίσεις τον εγωισμό και την υπεροψία σου. Ο Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου, να διαχειριστείς καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Δες τα πράγματα σε βάθος, σκέψου και μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου. Στο τέλος θα αναγνωριστεί η αξία σου και θα δικαιωθείς.

Tip: Αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Mε τον Άρη, έχεις νέες δημιουργικές ιδέες και νέα σχέδια, όμως θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Χρειάζεται οργάνωση για να σχεδιάσεις τα πλάνα σου με λεπτομέρεια, όμως έχεις την ικανότητα αυτή. Ο Ουρανός σε ωθεί προς το καινούριο, όμως είσαι επιφυλακτική και διστακτική ως το τέλος της χρονιάς. Η Αφροδίτη βάζει αλατοπίπερο στους έρωτές σου. Έχεις ανάγκη τη συναισθηματική σταθερότητα. Από τις 10, με τον ανάδρομο Ερμή, πρέπει να προσέχεις οικονομικά θέματα, ενώ από τις 24, που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, θα χρειαστεί υπομονή, καθώς καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε αποπροσανατολίζουν. Απελευθερώσου από το παρελθόν και στρέψε το κεφάλι σου προς το μέλλον, να είσαι έτοιμη να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Μια επιθυμία σου θα ικανοποιηθεί άμεσα. Μια νέα επαγγελματική θέση ή μια μετακίνηση θα προκύψουν.

Tip: Προσπάθησε να προσαρμοστείς γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιπαραθέσεις σε κάθε επίπεδο και να δημιουργηθεί ένα συναίσθημα σύγχυσης. Θα τα ρυθμίσεις όλα αν οργανωθείς. Μη σε πτοούν οι καθυστερήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, θα σε αναστατώσει, όμως έχεις φαντασία και θα βρεις δημιουργικές διεξόδους επικοινωνίας. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις, κάνε ένα βήμα πίσω και περίμενε να βελτιωθεί το κλίμα για να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου. Το εξάγωνο Άρη/Δία μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση ή ένα ταξίδι, οι επαφές είναι θετικές. Η Αφροδίτη, από τις 29 στο ζώδιό σου, σε κάνει ερωτική. Μάθε να ακούς, όμως, το ταίρι σου για να μειωθούν οι εντάσεις. Μέχρι τις 29, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα θα φέρει νοσταλγία και αναμνήσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν. Αν είσαι μόνη, πεταλουδίζεις και είσαι έτοιμη για όλα.

Τip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Γύρισες από τις διακοπές και ασχολείσαι με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μιλάς γλυκά και με τακτ. Με τον Ήλιο, ως τις 22, είναι καλή στιγμή να βρεις συνεργάτες ή να ξεκαθαρίσεις με ποιους θα συνεργαστείς. Το εξάγωνο Άρη/Δία αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και τους ρυθμούς της δουλειάς. Μπορεί να ασχοληθείς και με παλαιότερα σχέδια. Η Αφροδίτη σε κάνει ερωτική και ο Άρης ντοπάρει τη λίμπιντό σου. Είναι πικάντικο το σκηνικό. Με τον Ουρανό, να περιμένεις κάποιες αντιπαραθέσεις και ερωτηματικά. Πάρε τον χρόνο σου να τα αναλύσεις. Μπορεί ένα νεαρό μέλος της οικογένειας να αποχωρήσει από το σπίτι. Ο Άρης μπορεί να φέρει μεγάλες οικονομικές ευθύνες. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 24, μια ιδέα μπορεί να καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί.

Tip: Είσαι δυναμική και πιστεύεις στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Με την επιστροφή από τις διακοπές έχεις ανάγκη την ηρεμία και την ανανέωση. Είσαι συνετή και λιγότερο παρορμητική και ρυθμίζεις τις υποθέσεις σου. Έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, προχωράς με λογική και λιγότερο συναίσθημα. Η ικανότητά σου να αναλύεις τα γεγονότα σε βοηθά να πας μπροστά. Άτομα κύρους βρίσκονται στο πλευρό σου. Είναι ένας μήνας ανασύνταξης δυνάμεων και συγκρότησης. Το εξάγωνο Άρη/Δία σε κάνει ενθουσιώδη. Η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σου. Προσοχή μόνο στον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, γιατί θα έχεις αναβολές και καθυστερήσεις. Προσοχή φυσικά και στον Άρη, που για μήνες θα βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και θα δημιουργεί εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανταγωνισμό στη δουλειά. Αν είσαι ο αρχηγός μιας ομάδας, άσε τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες.

Tip: Έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά δεν κλείνεις την πόρτα της καινοτομίας. Είσαι πολύ ευαίσθητη και καθόλου ήρεμη συναισθηματικά. Προσάρμοσε τις αντιδράσεις σου στις καταστάσεις και κάνε μια νέα αρχή. Δεν έχεις πάντα δίκιο, οι αμφιβολίες σου σε μπερδεύουν. Θέλεις να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τον Ήλιο, ως τις 22, ασχολείσαι με έγγραφα και διάφορες δουλειές. Η αντίθεση Ερμή/Δία σε κάνει διστακτική στην άμεση λήψη μιας σημαντικής απόφασης για την εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου, όμως δε λες "όχι" σε μια πρόταση ασυνήθιστη ή αντισυμβατική. Αν είσαι μόνη, δέχεσαι κάθε πρόσκληση και κάνεις ευχάριστες γνωριμίες. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή που μπλοκάρει τα σχέδιά σου.

Tip: Κινείσαι συντηρητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ξεχειλίζεις από ιδέες και είναι δύσκολο να αλλάξεις γνώμη για τους στόχους που έχεις καθορίσει. Κινείσαι γρήγορα χωρίς να προλάβεις να σκεφτείς καλά και έχεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις ό,τι ξεκινάς. Περνάς τα μηνύματά σου αποτελεσματικά. Με τον Ερμή, προσπάθησε να γεφυρώσεις τις διαφορές αντί να τις οξύνεις. Μπορείς να παίξεις τον ρόλο του ρυθμιστή, του ισορροπιστή. Από τις 10 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να χειρίζεσαι προσεκτικά τον λόγο. Είσαι προοδευτικός άνθρωπος και ο Κρόνος σε βοηθά να καινοτομήσεις. Το εξάγωνο Άρη/Δία σε σπρώχνει σε δράση, ενώ το τρίγωνο Άρη/Κρόνου σε ανταμείβει και σε οδηγεί στον στόχο σου. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα και πολλαπλασιάζεις τις στιγμές για δυο. Αν είσαι μόνη, είσαι επικοινωνιακή και φιλική, αφήνεσαι στη γοητεία.

Tip: Προχωράς μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Θέλεις να σταθεροποιήσεις το παρόν και να κοιτάξεις το μέλλον. Διεκδικείς επαγγελματικά και εξελίσσεσαι. Κάνεις αυτά που θέλεις και όπως τα θέλεις. Η παρουσία του Άρη για πολλούς μήνες στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου σε επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Έχεις εκνευρισμό, καθώς μπορεί να αλλάζεις σπίτι ή τόπο κατοικίας. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, φέρνει καθυστερήσεις σε εμπορικές συναλλαγές, κοινά οικονομικά, φόρους, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς νέα πράγματα, προσπάθησε να ανοίξεις διάλογο με το ταίρι σου. Τελείωνε με τις εκκρεμότητες πριν ξεκινήσεις νέα σχέδια. Δες προς τα πού θέλεις να πας. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου σε οδηγεί σε έναν στόχο, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα σταθεροποιεί σχέσεις και φιλίες, αρκεί να είσαι σαφής στα λόγια σου.

Tip: Συγκεντρώσου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i