Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

unsplash unsplash

Ζώδια Οκτωβρίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Τα σχέδιά σου προχωρούν καλά, αρκεί να μην το παρακάνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις διαμάχες με κοντινά πρόσωπα. Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο ως τις 22, να υπολογίζεις τους άλλους, γιατί και οι άλλοι έχουν ανάγκες. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου στο τέλος του μήνα και είναι και ανάδρομος. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 βγάζει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των κοινών οικονομικών, των δανείων, των ασφαλειών, των περιουσιακών. Στα μέσα του μήνα το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα σου λέει να προσέχεις τις παγίδες αλλά και τις καταχρήσεις. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, κάνε διάλογο. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δία σε παρασύρει στον έρωτα. Ζήσε δυνατές στιγμές χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά. Αν έχεις σχέση, μπορείς να στηριχτείς στο ταίρι σου, αλλά μην ανοίγεις συζητήσεις για θέματα που καίνε.

ΤΙΡ: Λύσε τις παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Πάρε τον χρόνο σου να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις. Με τον Άρη, διασκορπίζεσαι και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα δε βοηθά. Πρόσεχε τα λάθη και τις εξαπατήσεις. Οργανώσου και προχώρα προς τους στόχους που έχεις καθορίσει. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δία μπορεί να φέρει ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα χρειαστεί προσοχή, γιατί θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε σπρώχνει να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει. Ευτυχώς, η επικοινωνία είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια σου, αν και η αυτοπεποίθησή σου είναι χαμηλή. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 20 μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν χωρισμό ή σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι στο ταίρι σου και πες "στοπ" όταν δεν μπορείς να τα επιβλέπεις όλα.

Tip: Κάνε διάλογο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει δύναμη, διεκδικείς. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Με τον Ουρανό, θέλεις να κάνεις αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Με τον Ερμή, νιώθεις ασφαλής. Με την Αφροδίτη, ζεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, τα παιδιά σου και αγαπημένα πρόσωπα. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται. Λάμπεις, γοητεύεις, όλα πάνε καλά και αποφασίζεις να δημιουργήσεις μια γερή σχέση ή ακόμα και να προχωρήσεις σε γάμο. Με τον ανάδρομο Δία, μπορεί να κάνεις αναθεωρήσεις στην καριέρα σου. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται, οι συνάδελφοι σε εκτιμούν και σε βοηθούν, ανακτάς το κύρος σου. Είσαι πολύ φορτωμένη όμως και προβληματίζεσαι για την κατεύθυνση των επαγγελματικών σου. Πάρε τον χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις, μην προχωράς γρήγορα, έχεις χρόνο μπροστά σου. Δες εκ νέου τους στόχους σου.

Τip: Έχεις υπερδραστηριότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Κάνεις πολλά πράγματα και ξεχνάς να ξεκουραστείς. Ξοδεύεις την ενέργειά σου, απογοητεύεσαι, κουράζεσαι, στρεσάρεσαι. Σκέψου καλά πριν κινηθείς. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις και με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οικεία πρόσωπα επιβάλλονται με τον τρόπο τους στη ζωή σου, όμως, με την πολύτιμη βοήθεια του Ερμή, βρίσκεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να τα αντιμετωπίσεις. Ασχολήσου περισσότερο με το σπίτι σου, κάνε αλλαγές, άλλαξε τη διακόσμηση, κάνε μια ανακαίνιση για να ανανεωθείς και να αλλάξει η ψυχολογία σου. Με το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 20, θα σε πιάσει μια νοσταλγία και θα θέλεις να απομονωθείς. Όμως, στις 25 η ηλιακή έκλειψη ξυπνά τον ερωτισμό σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται, διάλογος και τρυφερότητα κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, να περιμένεις εκπλήξεις.

Τip: Πάτα φρένο και πάρε ανάσες.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Είσαι κουρασμένη και σου λείπουν τα κίνητρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δία μπορεί να οδηγήσει τις σχέσεις σου στα άκρα. Δε συμφωνείς πάντα με το ταίρι σου, υπάρχουν εντάσεις. Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα ερωτική και παιχνιδιάρικη. Είσαι όμως λίγο ανήσυχη, μην αποδιοργανώνεσαι. Σοβαρέψου, μείνε συγκρατημένη στα μέσα του μήνα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 20, η ζήλια κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δεις ένα φιλικό πρόσωπο με άλλη ματιά. Προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις, μείνε συνετή. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 σε βρίσκει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Ο Ουρανός σε σπρώχνει σε αλλαγές στη δουλειά. Πάρε ανάσες και ζήσε. Μπορεί να ονειρεύεσαι νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, όμως πάρε τον χρόνο σου και άσ’ τα για αργότερα.

Tip: Κάνε υπομονή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Θέλεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες των κοντινών σου προσώπων. Βγαίνεις από το καβούκι σου, είσαι θαρραλέα, γοητεύεις. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βάλεις προτεραιότητες. Προχώρα τα σχέδιά σου. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 30, φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις. Όμως, επειδή είσαι ισορροπημένη, τα καταφέρνεις. Αγαπημένα πρόσωπα σου δίνουν τρυφερότητα και φροντίδα. Πρόσεχε τα οικονομικά σου και απόφυγε να κάνεις αγορές. Ο Ερμής μπορεί να φέρει υλικά κωλύματα, θέματα με χρήματα που σου χρωστούν ή δάνεια. Ανάλυσε περισσότερο τις καταστάσεις και μην αφήνεις το χρήμα να χαλάει το κλίμα. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 είναι αισθησιακή. Το πάθος κυριαρχεί και ο διάλογος πάει καλά. Αν είσαι μόνη, σε περιμένουν εκπλήξεις και νέες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια, βγες, διασκέδασε, άσε το φλερτ να σε παρασύρει.

Tip: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Αισθάνεσαι ασφαλής και υπολογίζεις στα κοντινά σου πρόσωπα σε περίπτωση ανάγκης. Η επικοινωνία είναι σημαντική για σένα. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς συναισθηματικά και αποδίδεις ευθύνες σε πρόσωπα που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου δίνει αυτοπεποίθηση. Έχεις βάλει υψηλά στάνταρ στον έρωτα και μοιράζεσαι πολλές δραστηριότητες με το ταίρι σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 20 σε κάνει κτητική και ζηλιάρα. Αν είσαι μόνη, ανταποκρίνεσαι σε προσκλήσεις, γνωρίζεις κόσμο και ανταλλάσσεις τις ιδέες σου. Με τον Άρη, βάζεις μεγάλους στόχους, υπάρχει όμως ανταγωνισμός. Μπορεί να βάλεις μπρος μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, κινείσαι παρορμητικά και έχεις ευκαιρίες να δείξεις τις ικανότητές σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 φέρνει κέρδη και χρωστούμενα χρηματικά ποσά.

Τip: Ασχολήσου με τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Ο Ήλιος, ως τις 22, σε σπρώχνει σε μια ενδοσκόπηση που είναι κερδοφόρα. Απομονώσου και πάρε τον χρόνο σου. Μην ξεχνάς πως δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα, υπάρχουν πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου. Ο Ερμής σού δίνει διαίσθηση και σε κάνει ευέλικτη στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσπάθησε να διατηρήσεις όσο περισσότερο γίνεται ισορροπημένες τις σχέσεις σου. Έχεις ανάγκη την αρμονία και τον ρομαντισμό. Δεν αποκλείεται να ζήσεις κρυφά ένα μεγάλο ερωτικό πάθος. Σταμάτα να είσαι μυστικοπαθής και προσπάθησε να προσαρμοστείς σε μια νέα ζωή εφαρμόζοντας τα σχέδιά σου. Με το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα, προσοχή σε κλοπές, απάτες και κατάχρηση εμπιστοσύνης στη δουλειά σου. Το τελευταίο δεκαήμερο οι ιδέες σου αλλάζουν και προσπάθειες του παρελθόντος καρποφορούν.

Tip: Αναζητάς τη σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Ήλιος, ως τις 22, σε κάνει δημιουργική και προωθεί τα σχέδιά σου. Η επικοινωνία είναι καλή και δεν παίρνεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και, αν είχες κάπου αδικηθεί, θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, δημιουργεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Όταν γυρίζει ανάδρομος στο τέλος του μήνα, θα μειώσει την αυτοπεποίθησή σου, τίποτα δεν είναι σίγουρο μαζί του. Αν είσαι μόνη, θέλεις να βρίσκεσαι με άτομα που γνωρίζεις και στα οποία έχεις εμπιστοσύνη. Γοητεύεις χωρίς καμία προσπάθεια. Μπορεί, όμως, κάποιος να προδώσει την εμπιστοσύνη σου ή να δεχτείς μαχαιριές πισώπλατες από πρόσωπα που εμπιστευόσουν στο παρελθόν. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα είναι αποκαλυπτικό. Απόφυγε τις υπερβολές με την ηλιακή έκλειψη στις 25.

Tip: Μείνε επικεντρωμένη στην ουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Ο Ερμής κάνει εποικοδομητική την επικοινωνία και έτσι τώρα μπορείς να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου ή να υπογράψεις μια νέα συμφωνία. Με την αντίθεση Ερμή/Δία στα μέσα του μήνα, μπορεί να χρειαστεί να απολογηθείς για ένα λάθος σου. Ας έχεις τα επιχειρήματα στο τσεπάκι για παν ενδεχόμενο. Επικεντρώσου σε θετικά πράγματα και μην ασχολείσαι με κάτι που δεν προχωράει. Αν κάτι σε ρίχνει, κινήσου, οι αλλαγές δε γίνονται από μόνες τους. Με την Αφροδίτη, ασχολήσου περισσότερο με την καριέρα σου και με πρόσωπα που μπορούν να την προωθήσουν. Νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ευνοούνται. Προσπάθησε να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου και απόφυγε την επιθετικότητα και τις σκοτεινές σκέψεις. Αν είσαι μόνη, προτιμάς περισσότερο την παρέα των φίλων σου.

Tip: Ξεκουράσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Μπορεί να περάσεις κάποιες αναταράξεις. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δία μπορεί να φέρει συγκρούσεις στη σχέση ή στο γάμο σου, όμως θα είναι προσωρινές. Πάρε τον χρόνο σου για να δεις τη ζωή από την καλή της πλευρά. Θα ισορροπήσεις συναισθηματικά. Συγκεντρώσου και ανάλυσε τα γεγονότα. Η Αφροδίτη σού δίνει πάθος και καλή διάθεση. Βγες, διασκέδασε, πάρε ανάσες οξυγόνου, σπάσε τη ρουτίνα. Δες μακριά και βάλε χρώμα στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σου, προτιμάς την κοινωνική ζωή. Στο τέλος του μήνα ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και οι καθυστερήσεις αρχίζουν. Επαγγελματικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και σε αγχώνουν. Όμως, εσύ λειτουργείς καλύτερα υπό πίεση, είσαι πιο αποδοτική. Ολοκλήρωσε όσα έχεις ξεκινήσει και κάνε χρήσιμες επαφές. Μη φοβάσαι να κοιτάξεις ψηλά, είσαι ικανή να σηκώσεις βουνά.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Η επικοινωνία είναι καλή και ο Ερμής φέρνει ευχάριστα νέα. Ο ανάδρομος Δίας φέρνει καθυστερήσεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Πρόσεχε το budget σου και κράτα μια ισορροπία στα έξοδα. Η επιστροφή του στο ζώδιό σου στο τέλος του μήνα σε γεμίζει αισιοδοξία. Όμως, μην ονειροπολείς, μείνε με τα πόδια στη γη, εναρμονισμένη με την πραγματικότητα. Ερωτικά, απόφυγε τις υπερβολές και τα κτητικά συναισθήματα, σκέψου τι ζητάς από μια σχέση. Αν είσαι μόνη, μην περιμένεις κάποιος να σου χτυπήσει την πόρτα. Κινήσου και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις τύχη, κάνε διάλογο αν συναντήσεις κάποιον που να αξίζει τον κόπο. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 μπορεί να φέρει μια προαγωγή ή διάκριση. Κάνε απολογισμό της κατάστασης και δες πιο σοβαρά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Tip: Κάνε νοικοκύρεμα στη ζωή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i